SKORO POLA METRA SNEGA PREKO NOĆI PALO U PLANINSKIM DELOVIMA ZAPADNE SRBIJE: Mećava traje duže od 10 sati! (FOTO)
Opština Ivanjica, Foto: RINA

sva mehanizacija na terenu

SKORO POLA METRA SNEGA PREKO NOĆI PALO U PLANINSKIM DELOVIMA ZAPADNE SRBIJE: Mećava traje duže od 10 sati! (FOTO)

Svi putni pravci na teritoriji grada Čačka trenutno su prohodni, a mehanizacija je na terenu i radi na čišćenju glavnih i lokalnih puteva

Objavljeno:

Više od 30 centimetara novog snega tokom protekla 24 sata palo je na teritoriji opštine Ivanjica. Za sada svi putni pravci su prohodni, a potpuno zavejan je samo put Preko Brdo - Odvraćenica.

"Sva raspoloživa mehanizacija je već na terenu, ekipe su putne pravce čistili čitavu noć. Svi opštinski putevi su prohodni, a trenutno se radi na čišćenju lokalnih nekategorisanih puteva", rekao je za RINU Momčilo Mitrović predsednik opštine Ivanjica.

On ističe da novi sneg nije izazvao veće probleme u sanbdevanju električnom energijom, registrovana su samo dva manja kvara na elektro-mreži koja će biti sanirana, kako je naveo, do 12 časova.

Sneg, Ivanjica
foto: RINA

Zbog novog snega teška situacija u nekoliko dragačevskih sela

Novi centimetri snega obeleli su i u Dragačevu, radi se na pročišćavanju seoskih puteva.

"Nadležne ekipe čine sve što je u njihovoj moći da osposobe sve putne pravce. Za sada je teška situacija u selima Gornji Dubac, Kaona, Markovica, Dučalovići, Vučkovica, Goračići i Guberevcu ", izjavio je predsednik opštine Lučani, Milivoje Dolović.

Sneg, Ivanjica
foto: RINA

Preko 30 centimetara snega za noć palo i u Čačku

Svi putni pravci na teritoriji grada Čačka trenutno su prohodni, a mehanizacija je na terenu i radi na čišćenju glavnih i lokalnih puteva.

(Espreso / RINA)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.