SRBI KAO ŠVAJCARCI, KOLIMA NA ZIMOVANJE: Tokom praznika kroz naplatnu rampu u Preljini prošlo preko 30.000 vozila
Gužve, Foto: RINA

za 30% više nego prethodne godine

SRBI KAO ŠVAJCARCI, KOLIMA NA ZIMOVANJE: Tokom praznika kroz naplatnu rampu u Preljini prošlo preko 30.000 vozila

JP "Putevi Srbije" apeluje na sve učesnike u saobraćaju da prilagode brzinu uslovima na putu, drže bezbedno odstojanje i poštuju saobraćajnu signalizaciju

Objavljeno:

Tokom novogodišnjih praznika, u periodu od 31.12. do 03.01. kroz naplatnu stanicu Preljina na autoputu Miloš Veliki prošlo je 33.231 vozilo što u poređenju sa istim periodom prošle godine, kada je prošlo 24.886 vozila predstavlja uvećanje za 33,5 odsto, potvrđeno je za agenciju RINA u JP Putevi Srbije.

Veće gužve u saobraćaju evidentirane su uoči dočeka Nove Godine kada su vozači čekali i duže od pola sata da nastave putovanje, ali i u ponedeljak kada je u 13 časova blokirana Ibarska magistrala usled protesta, pa su vozila usmeravana na alternativne pravce.

Gužva
foto: RINA

Pojačan intenzitet saobraćaja očekuje se i ovog vikenda tokom Božićnih praznika.

U cilju bržeg prolaska vozila biće preduzete sve neophodne mere i svi naplatni kanali biće u funkciji bez minuta pauze. Duž auto-puta "Miloš Veliki" na portalima sa izmenljivom saobraćajnom signalizacijom biće istaknuta obaveštenja o zadržavanjima na naplatnim stanicama i stanju na auto-putu.

JP "Putevi Srbije" apeluje na sve učesnike u saobraćaju da prilagode brzinu uslovima na putu, drže bezbedno odstojanje i poštuju saobraćajnu signalizaciju.

(Espreso / RINA)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.