NOVOGODIŠNJE IZNENAĐENJE ZA PUTNIКE SRBIJA VOZA
Foto: ND studio/Nebojša Dimić

PRELEPO

NOVOGODIŠNJE IZNENAĐENJE ZA PUTNIКE SRBIJA VOZA

Akcionarsko društvo Srbija voz na ovaj način ulepšalo je putovanje velikom broju naših građana

Objavljeno:

Glavna železnička stanica Prokop u Beogradu danas je zablistala novogodišnjim sjajem – Deda Mraz i njegovi pomoćnici iznenadili su slatkišima i toplim napicima putnike koji poslednjeg dana ove godine putuju vozom!

Akcionarsko društvo Srbija voz na ovaj način ulepšalo je putovanje velikom broju naših građana, ali i upotpunilo prazničnu atmosferu u Beogradu.

Prokop
foto: ND studio/Nebojša Dimić

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović je ovom prilikom železničarima čestitao Novu godinu i zahvalio im što su verovali u železnicu i u to da će doći dani kada će država moći da pokrene ovolike investicije.

Prokop
foto: ND studio/Nebojša Dimić

,,Ovo je bila godina železnice sa najvećim ulaganjima u njenoj istoriji i svaka naredna godina biti takva. Očekuje nas završetak možda najveće investicije u istoriji železnice, brze pruge od Beograda do Novog Sada, koju ćemo pustiti u saobraćaj u martu. Dolaze još dva brza voza u septembru sledeće godine,“ dodao je.

Prokop
foto: ND studio/Nebojša Dimić

Ministar Momirović je, uz pomoć Deda Mraza, putnicima voza na relaciji Beograd Prijepolje podelio i novogodišnje poklone.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.