TITOVA POSLEDNJA NOVA GODINA: Ovako je DOČEKAO 1980, a na PROSLAVI svi su primetili 1 DETALJ! (VIDEO)
Tito, Foto: Printscreen/YT/ YU 0 Laki / Jugoslovenski partizani

nije ni slutio da je poslednja...

TITOVA POSLEDNJA NOVA GODINA: Ovako je DOČEKAO 1980, a na PROSLAVI svi su primetili 1 DETALJ! (VIDEO)

– Drugarice i drugovi dozvolite mi da Vam čestitam 1980. godinu, verujem da ćemo u toj godini postići još bolje ciljeve nego što smo postigli sada. Mnogo uspeha drugarice i drugovi – rekao je Tito tada na proslavi

Objavljeno:

Život Josipa Broza Tita, sina naroda i narodnosti bivše Jugoslavije, za mnoge je i dan danas misterija. Ipak, iako je Tito, mnogi će se složiti, svesno odneo neke tajne u grob, uvek je voleo da bude u centru pažnje svih javnih dešavanja.

Tako je na internetu ostao zabeležen snimak na kom se vidi Josip Broz kako dočekuje i slavi, tada Novu godinu 1980. godine. Broz je tada srdačno poželeo srećnu i uspešnu godinu “drugaricama i drugovi”, njegove reči kao da su predvidele da će mu to biti poslednja novogodišnaj čestitka, Broz je baš te 1980. godine napustio svet koji poznajemo.

– Drugarice i drugovi dozvolite mi da Vam čestitam 1980. godinu, verujem da ćemo u toj godini postići još bolje ciljeve nego što smo postigli sada. Mnogo uspeha drugarice i drugovi – rekao je Tito tada na proslavi.

Detalj koji su na snimku primetili mnogi je taj da je Tito već tada hodao pomoću štapa, što je moglo odati njegovo pogoršano zdravsteno stanje.

(Espreso / Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.