Obiđite svet u jednom koraku
Ilustracija, Foto: Promo

sjajna ponuda

Obiđite svet u jednom koraku

Nedavna pandemija je, pored još nekih jako ozbiljnih stvari, iz korena promenila i naš pristup putovanjima. Volja, novac i vreme više ne igraju ključnu ulogu u organizaciji putovanja.

Objavljeno: 17:43h

Jedna od najstarijih i, do dana današnjeg, najsnažnijih ljudskih potreban jeste težnja za putovanjem. Ta potreba je u tolikoj meri deo samog čoveka da je on nužno poistovećuje sa pojmom slobode. I dok je nekada iskustvo putovanja bilo namenjeno samo retkima, danas pak, u XXI veku, gotovo svima je data prilika da se s vremena na vreme otisnu na neko duže ili kraće putovanje.

Mnogima čak nije bitno ni gde idu ni čime se prevoze, bitno je samo putovati i kretati se ka nekom, ma kakvom, cilju. I, donedavno, za mnoge je putovanje predstavljalo rutinu, nešto što se podrazumeva u životu svakog čoveka.

Međutim, nedavna pandemija je, pored još nekih jako ozbiljnih stvari, iz korena promenila i naš pristup putovanjima. Volja, novac i vreme više ne igraju ključnu ulogu u organizaciji putovanja.

Telenor
foto: Promo

Sada smo, kao prvo, uslovljeni mestom i vremenom putovanja, a tu je i neumoljiva kovid birokratija zbog koje mnogi izgube želju za putovanjem i pre nego što pomisle na isto. Ipak, na svu sreću, postoji jedan virtuelni bekgraund putovanja, jedno rešenje koje pravim pustolovima pruža slabu utehu, ali, sa druge strane, rešenje koje nudi priliku da za kratko vreme i u periodima koji nama odgovaraju otputujemo u bilo koji deo sveta, u svako doba dana i noći. Govorimo o njihovim visočanstvima – TV-u i internetu!

Ali, šta ako vaši TV i internet imaju slabu konekciju? Pustite vaš omiljeni TV program a on bez slike. Ili, krenete da surfujete po svojim omiljenim net destinacijama i paf, tek tako, pukne vam veza. Nekima to nije tako strašan problem, ali isto tako ni izduvana guma nije strašan problem, pa hajde, krenite na put s takvim defektom.

Zato je Telenor odlučio da, posle dugih priprema, konačno u etar pusti ono što smo svi tako dugo priželjkivali, maštali i nadali se danu kada će i kod nas doći savršen digitalni paket. Došao je i taj trenutak da predstavimo – Hipernet!

Reč je o paketu najnovije tehnologije u koji ulazi fiksni optički internet, digitalna televizija u testnoj verziji i fiksna telefonija. Zahvaljujući neverovatnoj brzini internet mreže (do 1 Gbps) Hipernet obezbeđuje snažan internet savršene fluidnosti, uz postojan Wi-Fi signal koji besprekorno funkcioniše dok pokriva sve prostorije. S druge strane, sada možete gledati svoje omiljene 4K filmove na digitalnom TV-u sa preko sto kanala, uživati u muzici vrhunskog, HD zvuka ili, jednostavno, izabrati prikaz najinteresantnijeg sadržaja u danu ili nedelji, i to dok koristite samo jedan daljinski upravljač za STB i TV.

Zakoračite iz ustaljenih okvira i otisnite se u nezaboravno digitalno putovanje uz Hipernet. Osetite ukus slobode dok putujete bez cilja i istražujte bez ograničenja, jer od sada je ponovo sve moguće.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.