VUČEVIĆ URUČIO ZAHVALNICE: Policija i Vatrogasne jedinice mnogo su angažovanije i efikasnije isko je posla više!
Miloš Vučević, Foto: Printscreen/Instagram

novi sad ponosan

VUČEVIĆ URUČIO ZAHVALNICE: Policija i Vatrogasne jedinice mnogo su angažovanije i efikasnije isko je posla više!

Čestitam vam predstojeće praznike, da budete zdravo i dobro, da nas čuvate, ali i da imate što manje posla

Objavljeno: 11:57h

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević uručio je zahvalnice pripadnicima Policijske uprave u Novom Sadu, Vatrogasno-spasilačke brigade i Komunalne milicije koji su prilikom obavljanja zadataka iz svog delokruga iskazali visok stepen profesionalizma i posvećenosti. Novčanu nagradu, na predlog pretpostavljenih, dobilo je šestoro policajaca i petoro vatrogasaca, a dvoje komunalnih milicionara dobilo je lap-top računare.

- Hvala vam na svemu što ste učinili u 2021. godini. Vaš posao je specifičan i mnogi ne bi mogli da ga rade i ne bi smeli toliko da rizikuju. Zahvalni smo na svim akcijama otkrivanja krivičnih dela i pronalaženja počinilaca, a posebno na spasavanju ljudskih života. Ponosan sam na grad koji ima ovakve bezbednosne službe i Komunalnu miliciju i zadovoljan što država ima snage da popravlja vaš materijalni položaj. Međutim, svestan sam da zaslužujete još mnogo više i svi zajedno ćemo raditi na tome da stvorimo dobar ambijent u kojem mogu da rastu plate. Čestitam vam predstojeće praznike, da budete zdravo i dobro, da nas čuvate, ali i da imate što manje posla. Svako ko je dobronameran vidi da postoji napredak na polju bezbednosti. Policija je mnogo angažovanija i efikasnija, iako su izazovi veliki. Ponosan sam na sve vas i ne dam da vas kritikuju, jer vi ste naši heroji – istakao je gradonačelnik Vučević.

U ime nagrađenih obratio se pomoćnik načelnika Policijske uprave u Novom Sadu Momčilo Sovilj.

- Ova priznanja su zasluga svih naših kolega koji danonoćno rade na terenu kako bi grad bio bezbedan. Trudićemo se da budemo još efikasniji i zahvaljujemo se gradonačelniku na podršci – naglasio je Sovilj.

Zahvalnice su uručene policajcima Momčilu Krsmanoviću, Momčilu Sovilju, Mirku Šarcu, Mitru Tubinu, Vladimiru Trivunoviću i Đuri Radmanu. Nagrađeni su i Dejan Ostojić, Radivoj Popov, Dragan Perić, Dejan Pavkov i Rakić Marko iz Vatrogasno-spasilačke brigade, kao i komunalni milicionari Jovana Dobrojević i Radomir Vuković.

(Espreso / Grad Novi Sad)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.