AMSS: Čekanja kamiona samo na Batrovcima, putnička vozila bez zadržavanja
Granica, Foto: Dragana Udovičić

oglasili se

AMSS: Čekanja kamiona samo na Batrovcima, putnička vozila bez zadržavanja

Zabrane za šlepere i kamione sa prikolicom na snazi su na putevima ka državnoj granici sa Crnom Gorom i to na prelazima Ugao, Vrbnica, Kumanica i Vuča, kao i administrativni prelaz Brđani sa Kosovom i Metohijom, u pravcu iz Novog Pazara

Objavljeno:

Zadržavanja teretnih vozila zabeležena su samo nagraničnom prelazu Batrovci, sa Hrvatskom, gde čekaju po dva sata za izlazak iz Srbije, dok zadržavanja za putničke automobile nema ni na jednom prelazu, saopštio je večeras Auto-moto savez Srbije (AMSS). Kako se navodi u saopštenju, zbog predstojećih praznika, prelazi sa Mađarskom Bajmok - Bačalmaš (Mađarska) do 16. januara radiće u vremenskom intervalu od 7.00 do ponoći i Bački Vinogradi - Ašothalom u intervalu od 7.00 do 22.00.

Zabrane za šlepere i kamione sa prikolicom na snazi su na putevima ka državnoj granici sa Crnom Gorom i to na prelazima Ugao, Vrbnica, Kumanica i Vuča, kao i administrativni prelaz Brđani sa Kosovom i Metohijom, u pravcu iz Novog Pazara.

"Kiša, mokri kolovozi i slabija vidljivost u nižim i otapanje snega u višim predelima uz povremeno pojačan intezitet saobraćaj donosiće češće prekide i vanredne zastoje jer se u ovim predprazničnim danima više opredeljujemo za sopstevni prevoz, a tada su gužve unutar gradova veće, što produžava vreme putovanja, zato krenite ranije, a za vreme vožnje budite tolerantniji", upozorili su iz AMSS.

(Espreso / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.