ORIGINALNA ISPORUKA! Deda Mrazovi u KAJACIMA isporučili PAKETIĆE deci u PANČEVU (VIDEO)
Donošenje paketića, Foto: Printscreen/Facebook/ 013info

TAMIŠ

ORIGINALNA ISPORUKA! Deda Mrazovi u KAJACIMA isporučili PAKETIĆE deci u PANČEVU (VIDEO)

Deda Mrazovi dolaze na sve moguće načine, a Pančevo leži na dve reke

Objavljeno:

Danas su na Tamišu, baš ispod Tamiš kapije, tri Deda Mraza doveslala u kajaku noseći paketiće za mališane.

Ivan Milivojević, trener Sportskog kluba "Sportiko" drugu godinu organizuje ovu nesvakidašnju podelu novogodišnjih poklona. Ove godine je, na oduševljenje svih, imao i dve Deda Mrazice kao pomoć, piše 013 info.

- Ovo će postati tradicija SK "Sportiko". Prošle godine imali smo 21 paketić, ove godine 44, ima nas više koji veslamo, sad imam i Deda Mrazice, tako da sam veoma zadovoljan. Nadam se da će ovo prerasti u tradiciju, a sledeće godine očekujem barem desetak Deda Mrazica i mnogo više dece, mnogo više paketića, rekao nam je Ivan Milivojević.

Loše vreme nije pokvarilo ovaj nesvakidašnji događaj.

- Deda Mrazovi dolaze na sve moguće načine, a Pančevo leži na dve reke. Dakle, samo smo iskoristili pogodnosti grada. Jedan od sportova kojima se bavi naš klub, a ima ih 13, je i kajak i veoma smo popularni u gradu - objasnio je Milivojević.

Milivojević kaže i da se trude da decu uče kulturi življenja i bavljenja sportom, a da to ne bude samo težnja ka vrhunskim rezultatima.

- Želimo da imaju strast prema prirodi, prema sportu - da uživaju u tome, rekao je trener Sportika, za ovu priliku obučen u odelo Deda Mraza.

Vesela cika mališana, dovoljno je rekla o tome koliko se njima dopalo sve ovo. Iako je vreme bilo tmurno i sivo, njihovi osmesi učinili su ovaj dan vedrim i veselim.

Bonus video:

00:06

Saobraćajna nesreća u Novom Pazaru

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.