SUTRA OBLAČNO, MESTIMIČNO SA KIŠOM: Najviša temperatura 14 stepeni
Kiša, Foto: Stefan Stojanović

RHMZ

SUTRA OBLAČNO, MESTIMIČNO SA KIŠOM: Najviša temperatura 14 stepeni

Vetar će biti slab i umeren, u planinskim predelima povremeno jak

Objavljeno:

U većem delu Srbije sutra će biti oblačno, mestimično s kišom, a tokom noći na severu je moguća susnežica, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).

Vetar će biti slab i umeren, u planinskim predelima povremeno jak, južni i jugozapadni, na severu severni. Najniža temperatura od dva do devet, a najviša od četiri na severu do 14 stepeni na jugoistoku.

U Beogradu će sutra biti oblačno, povremeno s kišom, i slabim vetrom promenljivog smera. Najniža temperatura biće sedam, a najviša devet stepeni Celzijusa.

1 / 6 Foto: Stefan Stojanović

U Srbiji će narednih sedam dana biti pretežno oblačno, mestimično s kišom, sneg će biti samo u višim planinskim predelima. Od utorka u većini mesta slabljenje i prestanak padavina. Temperatura će biti iznad prosečnih vrednosti, najviša dnevna od četiri do 12 stepeni Celzijusa.

U Beogradu se predviđa slično vreme u istom periodu.

Biometeorološka prognoza za nedelju, 26. decembar: Biometeorološka situacija može nepovolјno uticati na nervno labilne osobe i srčane bolesnike. Malaksalost, smanjenje radne sposobnosti i promenlјivo raspoloženje su moguće meteoropatske reakcije.

Bonus video:

(Espreso/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.