AnadoluJet pokreće novi, direktan let između Ankare i Beograda
Avion, Foto: Promo

sjajne vesti!

AnadoluJet pokreće novi, direktan let između Ankare i Beograda

Glavni gradovi Turske i Srbije po prvi put će dobiti redovan i direktan let, koji će dva puta nedeljno prevoziti putnike iz Turske i Srbije

Objavljeno:

AnadoluJet, regionalna low cost avio-kompanija Turkish Airlines-a, 23. decembra pokreće novi, direktan let između Ankare i Beograda.

Glavni gradovi Turske i Srbije po prvi put će dobiti redovan i direktan let, koji će dva puta nedeljno prevoziti putnike iz Turske i Srbije.

Avion AnadoluJet-a će 23. decembra prvi put poleteti iz Ankare, prevozeći putnike iz Turske, a već ubrzo nakon sletanja u Beograd poleteće nazad u Ankaru sa putnicima iz Srbije. Let će se realizovati četvrtkom u jutarnjim časovima i nedeljom u večernjim časovima.

Srpski državljani zauzimaju peto mesto na listi godišnjih posetilaca Turske. Najčešće destinacije koje su primamljive turistima iz Srbije su Istanbul ili primorska mesta poput Antalije i Kušadasija, međutim, novi let između Ankare i Beograda nudi im da se upoznaju sa drugim, kopnenim krajevima Turske.

Kada je reč o turskim turistima, oni zauzimaju drugo mesto po broju noćenja u gradovima Srbije. Ovim letom će veliki broj potencijalnih posetilaca iz Turske moći da poseti turističke atrakcije Srbije.

Povezivanje prestonica direktnom avio-linijom ima za cilj da doprinese razvoju turizma dve zemlje, raznovrsnijoj turističkoj ponudi, ali i boljoj privrednoj saradnji.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.