ZVEZDA DNEVNJAKA NA TIK TOKU PRENOSI DRAMU ISPRED STANA! Jutjuber POLUGO šeta po TERASI i pušta BAJU MALOG KNINDŽU
Novi Sad, Foto: Kurir / S.S., Twitter printscreen

I DALJE TRAJE DRAMA

ZVEZDA DNEVNJAKA NA TIK TOKU PRENOSI DRAMU ISPRED STANA! Jutjuber POLUGO šeta po TERASI i pušta BAJU MALOG KNINDŽU

Drama traje već nekoliko sati

Objavljeno: 15:51h

Kako prenosi "192.rs" jutjuber Daniel Đukić se zabarikadirao u stan i već satima preti da će da digne ruku na sebe. Njega mnogi znaju po serijalu "Dnevnjak" čija je velika zvezda postao.

On je u toku intervenije policije on je puštao uživo klip na svom TikTok profilu i Instagram nalogu na kom ima oko 40.000 pratilaca.

1 / 11 Foto: Kurir.rs/S.S.

Daniel Đukić bavi se jutjubom, i više puta je gostovao u različitim podkastovima, a sada je glavni akter drame koja se odvija u ulici Cara Dušana.

Daniel Đukić
foto: Printscreen/Youtube

Prema nezvaničnim informacijama, preti da će ubiti i sve koji mu se približe. On se nalazi se u stanu na drugom spratu u Ulici cara Dušana i tek povremeno se pojavi na zastakljenoj terasi i igra go do pojasa.

Kako prenose mediji, on navodno snima sve, a može se čuti i kako peva i viče, pa čak i dobacuje vatrogascima da neće biti požara.

- Što ste došli, gospodine milicajac? A kako ja da znam da ste vi milicajac?, čuje se na snimku poznatog novosadskog jutjubera ispod čije terase od jutros traje nezabeležena drama zbog koje je zatvorena ulica Cara Dušana jer se ispod nje nalaze sve hitne službe - hitna, policija i vatrogasci.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.