"SRBI SU JEDINI KOJI SU TO URADILI": Lazanski je ranije otkrio šta nam Amerikanci NIKAD neće oprostiti!
Mirosslav Lazanski, Foto: Profimedia

teško im je palo

"SRBI SU JEDINI KOJI SU TO URADILI": Lazanski je ranije otkrio šta nam Amerikanci NIKAD neće oprostiti!

- Oni su mi rekli da su velika sila i da nikada to neće zaboraviti, drugo, Srbi su jedina bela rasa koja je pucala nakon Drugog svetskog rata na Amerikance – rekao je Lazanski

Objavljeno:

Ugledni i za života svetski poznati srpski novinar i vojni analitičar Miroslav Lazanski otkrio je u jednoj emisiji šta su mu svi američki generali prilikom susreta i intervjua uvek “prebacivali”.

Lazanski je ispričao da američki generali nikad nisu zaboravili to što su im iznad naše teritorije 1946. godine oborena dva vojno transportna aviona.

– Sa kojim god sam američkim generalom imao intervju, a imao sam ih puno, uvek su mi prebacivali “a vi ste oborili naša dva aviona 1946. godine iznad Slovenije“. Oborena su dva američka transportna vojna aviona, poginulo je skoro 20 ljudi. Ja sam im rekao “da, oborili smo, niste poslušali zahtev naših lovačkih aviona da se spustite, nismo divlja zemlja pa da letite bez dozvole”. Oni su mi rekli da su velika sila i da nikada to neće zaboraviti, drugo, Srbi su jedina bela rasa koja je pucala nakon Drugog svetskog rata na Amerikance – rekao je Lazanski.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.