VOZAČI, PAZITE SE MOKRIH KOLOVOZA I SMANJENE VIDLJIVOSTI: AMSS saopštio i stanje na granicama
Foto: Printscreen

paŽnja

VOZAČI, PAZITE SE MOKRIH KOLOVOZA I SMANJENE VIDLJIVOSTI: AMSS saopštio i stanje na granicama

Na pojedinim deonicama moguća je i poledica, a posebno su rizični mostovi, nadvožnjaci i senoviti delovi puta, pa se vozačima preporučuje da krenu na put u najtoplijem delu dana i da drže odstojanje izmedju vozila, navedeno je u saopštenju

Objavljeno:

Na putevima u Srbiji kolovozi su vlažni, a u planinskim predelima ima i raskvašenog snega, dok je na području Beograda, Novog Sada, Velike Plane, Jagodine, Bele Palanke i Pirota vidljivost smanjena zbog magle, saopštio je Auto moto savez Srbije (AMSS).

Na pojedinim deonicama moguća je i poledica, aopre posebno su rizični mostovi, nadvožnjaci i senoviti delovi puta, pa se vozačima preporučuje da krenu na put u najtoplijem delu dana i da drže odstojanje izmedju vozila, navedeno je u saopštenju.

Neprohodan je put Odvraćenica - Preko Brdo, dok su zabrane za šlepere i kamione s prikolicom na snazi na pojedinim putevima na teritoriji Valjeva, Jošaničke Banje i Kopaonika, Novog Pazara, Kraljeva, Goča i Raške.

Prema izveštaju AMSS-a jutros od 6.00, na graničnim prelazima nema zadržavanja, osim na Batrovcima gde teretna vozila na izlaz iz zemlje čekaju oko tri sata.

(Espreso/ Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.