OBLAČNO, VETROVITO I KIŠOVITO: Sutra nas čeka pravi DECEMBARSKI DAN!
Kiša, Foto: Stefan Stojanović

rhmz

OBLAČNO, VETROVITO I KIŠOVITO: Sutra nas čeka pravi DECEMBARSKI DAN!

Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar, u košavskom području umeren i jak, a na jugu Banata i u donjem Podunavlju sa olujnim udarima

Objavljeno: 12:04h

Na severu, zapadu i jugozapadu Srbije sutra ujutru će biti oblačno, vetrovito i kišovito, a tokom dana i u ostalim delovima zemlje, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Samo će na jugoistoku pre podne biti pretežno sunčano. Na visokim planinama padaće sneg.

Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar, u košavskom području umeren i jak, a na jugu Banata i u donjem Podunavlju sa olujnim udarima. Krajem dana vetar u slabljenju i skretanju na zapadni i severozapadni.

Minimalna temperatura kretaće se od minus četiri do jedan, a najviša dnevna od pet do 10 stepeni.U Beogradu će sutra biti oblačno, vetrovito i još malo toplije, povremeno sa kišom.

Minimalna temperatura biće oko jedan, a najviša dnevna oko osam stepeni.

Narednih dana oblačno uz postepeni pad temperature.

U petak i subotu biće kišovito. Od nedelje će biti oblačno sa snegom u svim predelima uz formiranje ili povećanje visine snežnog pokrivača.

Biometeorološka prognoza za četvrtak, 9. decembar 2021. godine: Usled očekivanih biometeoroloških prilika izvesne tegobe će osećati astmatičari i srčani bolesnici, pa je potrebno da se pridržavaju saveta lekara. Glavobolјa, reumatski bolovi i nervoza su mogući kod osetlјivih osoba.

(Espreso / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.