VREME SUTRA U SRBIJI: Oblačno i hladno, ponegde sa sunčanim intervalima
Vreme, Foto: Beta/Dragan Gojić

PROGNOZA

VREME SUTRA U SRBIJI: Oblačno i hladno, ponegde sa sunčanim intervalima

Jutarnja temperatura biće od minus četiri stepena na severu do četiri stepena na jugu zemlje, a najviša dnevna od pet do devet stepeni

Objavljeno:

U Srbiji će sutra biti oblačno i hladno, ponegde sa sunčanim intervalima tokom dana, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda. Duvaće slab do umeren južni i jugoistočni vetar, krajem dana na jugu Banata povremeno jak.

Jutarnja temperatura biće od minus četiri stepena na severu do četiri stepena na jugu zemlje, a najviša dnevna od pet do devet stepeni. U Beogradu će ujutru biti hladno uz slab mraz. Tokom dana će biti oblačno sa sunčanim intervalima i prohladno uz slab do umeren južni i jugoistočni vetar koji će krajem dana biti u pojačanju.

1 / 2 Foto: Beta / Miloš Miškov

Jutarnja temperatura biće od minus tri do jedan, a najviša dnevna oko sedam stepeni. U nedelju će biti oblačno sa kišom i malo toplije, na visokim planinama sa snegom. Početkom sledeće sedmice ponovo hladnije.

U ponedeljak mestimično sa kišom, u utorak oblačno sa snegom, a u sredu prestanak padavina i delimično razvedravanje uz porast temperature. Biometeorološka prognoza za subotu, 4. decembar 2021. godine: Povolјna biometeorološka situacija pogodovaće većini hronično obolelih. Izvestan oprez se savetuje cerebrovaskularnim i srčanim bolesnicima. Kod meteoropata su mogući neraspoloženje i smanjenje radnih sposobnosti.

(Espreso / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.