MRKINA SUPRUGA DAŠA OBJAVILA POTRESNU ČITULJU: "Otišao si iz života naglo, ali si ostao u mojim mislima" (FOTO)
Ilustracija, Foto: Politika/ Nikola Anđić

TUGA!

MRKINA SUPRUGA DAŠA OBJAVILA POTRESNU ČITULJU: "Otišao si iz života naglo, ali si ostao u mojim mislima" (FOTO)

Sahrani su prisustvovali mnogi političari i poznate ličnosti

Objavljeno:

Milutin Mrkonjić, nekadašnji ministar za infrastrukturu i saobraćaj, počasni predsednik SPS-a i poslanik te stranke u Skupštini Srbije sahranjen je u Aleji zaslužnih građana.

Sahrani su prisustvovali mnogi političari i poznate ličnosti.

Milutin Mrkonjić
foto: Ana Punković

Dragana Daša Mrkonjić, supruga Milutina Mrkonjića, završila je Pravni fakultet i već godinama radi kao advokat. U braku su već 30 godina iako je ministar godinama u skladnoj vezi s Anom Bekutom.

Milutin Mrkonjić
foto: Ana Paunković

Uprkos rastanku Daša i Mrka su ostali u dobrim odnosima, a često su se i viđali. Mediji su pisali da je Mrka uvek o njoj brinuo, kao i da je ona veliki fan Ane Bekute. Čak su i njih dve u dobrim odnosima.

Sada je objavila i čitulju svom Mrki.

Otišao si iz našeg života naglo, ali si ostao u mojim mislima, sećanjima, zauvek. Nema Te onda kada, kada je čovek Tvog iskustva, znanja, ličnog integriteta dragocen. Tvoja ogromna energija, čovekoljublje, spremnost da uvek drugima pomogneš, mnesebičnost! Su večni spomenik Tebi i Tvojoj dobroti.

Čitulja, Milutin Mrkonjić
foto: Politika

Podsetimo, Mrkonjić je sa suprugom Draganom kupio porodičnu grobnicu, koja je, na njegovo insistiranje, morala da bude pored kafane. On je porodičnu grobnicu kupio pre 25 godina, a „plan i program“ sahrane ostavio je u amanet supruzi – da ga sahrani u sanduku s petokrakom, jer je veran komunističkoj ideologiji.

1 / 18 Foto: Ana Punković

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.