Sunčano i toplije, najviša temperatura 18 stepeni
Foto: Beta

Vremenska prognoza

Sunčano i toplije, najviša temperatura 18 stepeni

Najniža temperatura kretaće se od nula do pet a najviša od 10 do 18 stepeni. U Beogradu će biti sunčano i toplije. duvaće slab i umeren, jugoistočni vetar, u toku noći u daljem pojačanju
Objavljeno: 09:36h

U Srbiji će ujutru biti hladno, ponegde slab mraz i kratkotrajna magla a u toku dana sunčano i toplije, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Duvaće slab i umeren vetar, u južnom Banatu jak, južni i jugoistočni, u toku noći u daljem pojačanju, u južnom Banatu povremeno olujni.

Najniža temperatura kretaće se od nula do pet a najviša od 10 do 18 stepeni.

U Beogradu će biti sunčano i toplije. duvaće slab i umeren, jugoistočni vetar, u toku noći u daljem pojačanju. Najniža temperatura biće pet, a najviša 16 stepeni. U Srbiji će naredne sedmice biti toplo. U većem delu zemlje u subotu će biti pretežno sunčano, posle podne na severozapadu, a uveče i noću i u ostalim krajevima naoblačenje, ponegde kratkotrajna slaba kiša, uglavnom na zapadu i severozapadu. U nedelju će biti pretežno oblačno, ujutro još ponegde slaba kiša. U ponedeljak se očekuje razvedravanje i zatim pretežno sunčano i malo hladnije, ali i dalje sa temperaturom iznad prosečnih vrednosti. U košavskom području biće vetrovito, vetar će biti jak a u južnom Banatu i olujni jugoistočni. U Timočkoj krajini biće tmurno i hladnije. U Beogradu se naredne sedmice očekuje slično vreme, toplo i vetrovito.

(Espreso.co.rs


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.