NESTAO ŽIVADIN FILIPOVIĆ IZ KRAGUJEVCA! Ćerka Nataša za Espreso otkrila detalje, nema ga već 10 dana (FOTO)
Živadin Filipović, Foto: Printscreen/Google Maps, Facebook

POTRAGA U TOKU

NESTAO ŽIVADIN FILIPOVIĆ IZ KRAGUJEVCA! Ćerka Nataša za Espreso otkrila detalje, nema ga već 10 dana (FOTO)

Ona je zamolila sve građene ukoliko ga primete da obaveste policiju ili porodicu na brojeve telefona 066/394-774 i 060/394-7788

Objavljeno:

Živadinu Filipoviću (79) iz Kragujevca gubi se svaki trag od 22. novembra, a porodica je preko društvenih mreža objavila apel da se jave svi koji su ga eventualno primetili.

Njegov nestanak prijavljen je i policiji, ali za sada nema informacija o njegovom kretanju.

U apelu za pomoć koji je objavila unuka nestalog Živadina, navodi se da je nestao pre 10 dana i da je u pitanju dementna osoba.

Ovo je je moj deda, ima 79 godina i demantan je. Nestao je pre 10 dana. Kreće se uglavnom između Kragujevca (Erdoglija) i Gruže (Lipnica) po seoskim i šumskim putevima“, objavila je na Fejsbuku njegova unuka Kristina Milovanović.

Ćerka nestalog Živadina, Nataša Milovanović za portal Espreso, otkrila je detalje nestanka njenog otac.

Živadin Filipović
foto: Printscreen/facebook

- Imao je šaren sako, braon pantalone i crne cipele. To je čovek 1942. godište, on usporeno hoda. Kod sebe nema ništa sem mesečne karte za autobus, molim sve ljude koji ga primete da se odmah jave - priča uzrujana Nataša.

Ona je u danonoćnoj potrazi za svojim ocem, ali kako kaže, više ne zna gde da ga traži.

Video ga je čovek prekjuče oko 10 sati ujutru na klupici kod Trnave, nema ga da se vrati, ja sam prijavila sve policiji. On nije skroz dementan, ali na momente se izgubi pa se povrati. Nestajao je i letos, u avgustu ga nije bilo 4 dana. Tad je bio u nekoj livadi, sav se vratio blatnjav i bez cipela, nije znao ni da mi objasni šta je tamo radio, a i sad sam ga tražila tamo, nema ga. Više ne znam ni gde da ga tražim, ne verujem da je otišao negde dalje od Kragujevca. - objasnila je ona.

Porodica je zamolila sve građene ukoliko ga primete da obaveste policiju ili porodicu na brojeve telefona 066/394-774 i 060/394-7788.

(Espreso/Dijana S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.