Demantovana vest o navodnom hapšenju brata Samre Numanović
Foto: PRINTSCREEN/FACEBOOK/INDEKS ONLINE

oglasio se

Demantovana vest o navodnom hapšenju brata Samre Numanović

Njegovo saopštenje prenosimo u celosti.

Objavljeno: 19:18h

Brat pokojne Samre Zornić oglasio se povodom vesti o njegovom navodnom hapšenju.

Njegovo saopštenje prenosimo u celosti

"Danas, na sam dan dženaze rah. Samre Zornić rođene Numanović, na beogradskim medijima osvanula je bezskrupulozna laž i dezinformacija da je toga dana njen brat sa navodnim inicijalima I.N. uhvaćen u trgovini narkoticima i uhapšen.

Nakon objavljivanja informacije, iako su u velikoj žalosti, kontaktirali smo jedinog brata rah. Samre Numanović, Rifata Numanovića, koji je za Agenciju SANA demantovao pisanja beogradskih medija i kazao:

„Pored prevelike tuge za sestrom, dobio sam informaciju da je na mene i moju porodicu, čast i dostojanstvo udareno sa nekih beogradskih medija objavom da sam navodni “učesnik sverca drogom” i da sam navodono “uhapšen”, što me je jako povrijedilo i dodatno uznemirilo.

Apsolutno odbacujem te dezinformacije.

Ja sam danas bio prisutan na dženazi svoje sestre rah. Samre i to su svi mogli da vide.

Drugo moji inicijali nisu I.N. već R.N. te mi ostaje nejasno sa kojom namjerom i ciljem su beogradski mediji objavili ovakvu dezinformaciju, bez da me pozovu i provjere, čime su prekrišili osnovno novinarsko pravilo. Nije mi jasno kome je interes da na ovakav način pokuša oljagati moje ime i porodicu.

Ja sam čovjek vjernik, džematlija, neko ko svakodnevno posjećuje džamiju. Prosvjetni sam radnik, već 17 godina. Radim kao profesor matematike i informatike. Nikada nisam bio niti u blizini takvih ljudi i takvih poslova.

Od svih medija koji su objavili ovu laž očekujem objavljivanje ovog demantija, povlačenje objave sa svih portala, te izvinjenje meni i mojoj porodici. U sprotnom, obratit ću se pravosudnim organima – kazao je Numanović."

Redakcija portala Espreso se izvinjava gospodinu Rifatu i njegovoj porodici zbog greške.

(Espreso / Sana)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media