I ZA VIKEND KIŠA! Na planinama se očekuje sneg
Kiša, Foto: Stefan Stojanović

RHMZ

I ZA VIKEND KIŠA! Na planinama se očekuje sneg

Najniža temperatura od jedan do devet stepeni, a najviša od 10 do 17

Objavljeno:

U Srbiji će sutra biti promenljivo oblačno, rano ujutru mestimično sa kišom, kao i kasnije uveče i noću, dok će u toku dana biti uglavnom suvo sa sunčanim intervalima, saopštio je Republički hidrometeorološli zavod.

Na visokim planinama ponegde sneg. Vetar slab i umeren, u planinskim predelima i na jugu Banata jak, južni. Najniža temperatura od jedan do devet stepeni, a najviša od 10 do 17 , u Timočkoj Krajini oko sedam stepeni.I u Beogradu će biti promenljivo oblačno,ujutru sa kišom, u toku dana suvo sa sunčanim intervalima, a kratkotrajna kiša ponovo se očekuje uveče i noću. Vetar slab i umeren, jugoistočni. Najniža temperatura oko šest, a najviša oko 14 stepeni.

U Srbiji se u nedelju očekuje novo naoblačenje s kišom, na visokim planinama sa snegom. U ponedeljak prestanak padavina, u utorak oblačno,a u sredu suvo i toplije. Od četvrtka oblačno s kišom, na planinama sa snegom, koji se krajem perioda uz novi pad temperature ponegde očekuje i u nižim predelima.

Biometeorloška prognoza za subotu 27.novembar: Očekivane biometeorološke prilike mogu nepovoljno uticati na osobe sa varirajućim krvnim pritiskom i respiratornim tegobama. Kod meteoropata mogući su glavobolja, pospanost i bolovi u mišićima.

Bonus video:

(Espreso/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.