Humanitarna manifestacija „Mama i ja“ 24. novembra u Senti
Manifestacija će se odigrati u dva segmenta, Foto: Promo

OBRATITE PAŽNJU

Humanitarna manifestacija „Mama i ja“ 24. novembra u Senti

Manifestacija će se odigrati u dva segmenta

Objavljeno:

U organizaciji Udruženja žena Senta, 24. novembra, u Vili Golden Family u Senti, biće upriličena manifestacija “Mama i ja”, a sva prikupljena sredstva biće usmerena u humanitarne svrhe.

Manifestacija će se odigrati u dva segmenta. U prvom delu programa biće realizovana modna revija butika Trimplex, dok će u drugom delu biti izveden performans u kojem će mame i deca moći da pokažu svoje umeće u pevanju, igranju, sviranju, vežbanju i slično, a koji će biti ocenjen od strane stručnog žirija. Najbolji učesnici biće nagrađeni. Zbog dužine trajanja manifestacije, moguća je prijava ukupno 20 parova učesnika, nakon čega će lista za prijave biti zatvorena.

Takođe, u programu će učestvovati i žene koje će peći i prodavati kolače, a biće postavljena i kutija u koju će se ostavljati dobrovoljni prilozi.

Više informacija o samom događaju, ali i prijavama učesnika, može se dobiti na telefon: 069 517 00 55, kao i u butiku Trimplex na pijaci. Kotizacija po prijavi je 500 dinara, a prijave traju do 20. novembra.

Generalni sponzor manifestacije je Butik Trimplex, a zatim i restoran-picerija Black Bull, cvećara Flamengo, trgovinski lanac Senta Promet i salon lepote M&N.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.