VUČEVIĆ: Iz prestonice Srbije do Srpske Atine vozovi će novom prugom za koji mesec juriti brzinom od 200 km/h
Milloš Vučević, Foto: Instagram

gradonačelnik novog sada

VUČEVIĆ: Iz prestonice Srbije do Srpske Atine vozovi će novom prugom za koji mesec juriti brzinom od 200 km/h

Danas su naši grandiozni snovi postali stvarnost, jer u društvu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, ministra spoljnih poslova Mađarske gospodina Petera Sijarta i ambasadorke NR Kine Čen Bo, obeležili smo početak radova na deonici Novi Sad - Kelebija, u okviru brze pruge Beograd-Budimpešta

Objavljeno:

- Vera bez uverenja je kuća sagrađena od peska", pisao je nekada naš veliki naučnik Mihajlo Pupin Idvorski - i mi verujemo u svoje snove i maštanja, a stvarnost koju gradimo je zasnovana na čvrstim temeljima, stamenim kao čelik, naveo je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević.

- Danas su naši grandiozni snovi postali stvarnost, jer u društvu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, ministra spoljnih poslova Mađarske gospodina Petera Sijarta i ambasadorke NR Kine Čen Bo, obeležili smo početak radova na deonici Novi Sad - Kelebija, u okviru brze pruge Beograd-Budimpešta. Iz prestonice Srbije do Srpske Atine vozovi će novom prugom za koji mesec "juriti" brzinom od 200 km/h, a posle završetka ovih radova, oni će istom brzinom i sigurnošću stizati do granice Srbije sa Mađarskom, čime će Evropa našim građanima postati nikad bliža. Ponosan sam što se vidi da naše reči nisu pesak na vetru, koji se razveje bez traga, ponosan sam na prijateljstva koje predsednik Vučić tako pažljivo neguje, ponosan sam iznad svega na našu divnu Srbiju koja postaje zemlja o kojoj su generacije pre nas maštale! Zato, hvala našim prijateljima, srećni radovi vrednim radnicima i živela Srbija!

(Espreso / Grad Novi Sad)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media