U MORAVIČKOM OKRUGU ZARAŽENO JOŠ 73 LJUDI: Preminule dve osobe
Bolnica, Foto: RINA

pandemija

U MORAVIČKOM OKRUGU ZARAŽENO JOŠ 73 LJUDI: Preminule dve osobe

Prema nezvaničnim podacima od sredine jula na kovid odeljenjima čačanske bolnice preminulo je 219 pacijenta iz Moravičkog okruga, od kojih 158 iz Čačka, 35 iz Ivanjice, 24 iz Lučana i dvoje iz Gornjeg Milanovca

Objavljeno:

U prethodna 24 časa dve osobe iz Moravičkog okruga preminule su od posledica infekcije virusom korona, dok je od 330 testiranih uzoraka prisustvo virusa potvrđeno kod 73 osobe. Kako je rečeno agenciji Beta na bolničkom kovid odeljenju preminule su dve osobe iz Čačka koje su imale po 68 godina.

Prema nezvaničnim podacima od sredine jula na kovid odeljenjima čačanske bolnice preminulo je 219 pacijenta iz Moravičkog okruga, od kojih 158 iz Čačka, 35 iz Ivanjice, 24 iz Lučana i dvoje iz Gornjeg Milanovca.

Za 24 časa korona virus potvrđen je kod 39 osoba iz Čačka, 27 iz Gornjeg Milanovca, šest iz Lučana i jedne iz Ivanjice, rečeno je agenciji Beta u čačanskom Zavodu za javno zdravlje.

Na kovid odeljenjima čačanske bolnice trenutno se leči 106 pacijenta, jedan više nego prethodnog dana, a među njima su i dva deteta.

Od ukupnog broja hospitalizovanih 12 pacijenata je u teškom stanju.

Za 24 časa u Čačku je protiv virusa korona vakcinisano 344 osoba, od kojih je 37 primilo prvu dozu, 42 je revakcinisano, a 265 osoba je primilo treću dozu vakcine.

(Espreso / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.