EKIPA ESPRESA DELILA ČOKOLADICE BEOGRAĐANIMA! Iznenadili smo MUŠKARCE na njihov dan, bili su ZATEČENI (VIDEO)
Espreso čestitao Dan muškaraca, Foto: Nebojša Mandić / Espreso

internacionalni DAN MUŠKARACA

EKIPA ESPRESA DELILA ČOKOLADICE BEOGRAĐANIMA! Iznenadili smo MUŠKARCE na njihov dan, bili su ZATEČENI (VIDEO)

Reakcije naših prolaznika možete pogledati u vidu ispod!

Objavljeno:

8. mart je opšte poznat kao Dan žena i slavi se širom sveta. Tim povodom jači pol iznenađuje ženske članove porodice malim znakom pažnje da im ulepša njihov dan i nabaci im osmeh na lice.

A da li znate koji praznik se danas slavi u svetu?

Zvanično od 1999. danas se već 22 godine Međunarodni dan muškaraca obeležava 19. novembra,a sve u cilju podizanja svesti o ulozi i zdravlju muškaraca, poboljšanja rodnih odnosa i promovisanja rodne ravnopravnosti.

Tim povodom, ekipa Espresa je odlučila da napravi anketu o tome koliko im je poznato da je danas njihov praznik i iznenadi ih malim znakom pažnje.

Reakcije naših prolaznika možete pogledati u videu ispod:

S obzirom da se nežnijem polu uglavnom daju ruže, mi smo igrali na sigurno. Ko još ima srca da odbije slatkiš? Muškarce smo rešili da obradujemo krem bananicama, a sudeći po njihovim reakcijama, prijatno su se iznenadili.

Zaustavili smo nekoliko sugrađana koji su uglavnom bili začuđeni, priznavši da do sada nisu čuli za njihov praznik,a još manje da se on zaista i obeležava širom sveta.

Davajući čokoladicu našem prvom sagovorniku dobili smo i prvu reakciju: ''Nisam čuo do sad. Hvala Vam najlepše'', jedva je uspeo da izusti od šoka.

Međunarodni dan muškaraca
foto: Espreso

Nastavili smo svoj put duž Svetogorske ulice i natrčali na drugog sagovornika koji je takođe ostao začuđen našim pitanjem.

''Stvarno? Nisam znao,ali hvala Vam'' rekao je iznenađeno i dodao uz osmeh ''To je prelepo od Vas''.

Međunarodni dan muškaraca
foto: Espreso

Kao što smo imali prilike da se uverimo, ni drugi nisu ostali ravnodušni na naš gest.

''Nisam znao da se slavi i kod nas, ali super je! Hvala! ''

Međunarodni dan muškaraca
foto: Espreso

Našeg sledećeg sagovornika smo zatekli na radnom mestu. Na pitanje da li bi obeležavao praznik, odgovorio je kao iz topa: ''Naravno! Pa, što da ne? A od kad se slavi? Biće da se samo kod nas to ne obeležava'', kroz šalu nam je rekao naš nasmejani sugrađanin kome smo, kao i njegovim prethodnicima, ulepšali dan.

Međunarodni dan muškaraca
foto: Espreso

Poslednji srećni dobitnik čokoladice nije mogao ni da zamisli koje pitanje će mu biti postavljeno! A odgovor je bio jasan: ''Međunarodni dan muškaraca danas? Nemam pojma!'' - ekspresno je odgovorio.

Međunarodni dan muškaraca
foto: Espreso

Dragi naši očevi, deke, momci, kolege, želimo vam srećan Međunarodni dan muškraca sa željom da nas uvek činite ponosnim i da ovaj praznik zvanično zaživi i kod nas!

(Espreso/Vanja P.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.