ČEDA JOVANOVIĆ ZA ESPRESO! Čekao sam SINA koji me je iznenadio za SLAVU, 3 automobila su me PRATILA, svi smo TUŽNI
Čedomir Jovanović, Foto: Profimedia/Nebojša Mandić/ Printscreen

policija vrši uviđaj

ČEDA JOVANOVIĆ ZA ESPRESO! Čekao sam SINA koji me je iznenadio za SLAVU, 3 automobila su me PRATILA, svi smo TUŽNI

- Jelena je napravila ručak, svi smo se radovali, a onda mi je dan koji je počeo divno, uništen, rekao je Čeda na zaš portal

Objavljeno:

Liberalno demokratska partija (LDP) saopštila je da se sinoć na Aerodromu "Nikola Tesla" dogodio incident kada su ispred ulaza u aerodromsku zgradu nepoznata lica razbila automobil predsednika LDP Čedomira Jovanovića i uputili mu niz uvreda.

Čedomir Jovanović je za Espreso opisao kako je izgledao incident i šta je prethodilo sukobu sa napadačima. Naime, on nije čekao goste iz Velike Britanije, već sina koji je stigao iz inostranstva da ga iznenadi, pa je lider LDP-a otišao po njega.

- Čekao sam svog sina koji je došao da me iznenadi zbog slave. Jelena je napravila ručak, svi su se okupili, čekali su da mi stignemo, ali nas nije bilo. Krenuo sam da stavljam ranac sinu u gepek kada sam video razvaljen zadnji deo tablice i automobila, ali mi je sin rekao da je uništen i napred, kao i da fali prednja tablica, priča Jovanović za naš portal i dodaje da je cela porodica više tužna, nego uplašena nakon ovog napada.

Čeda Jovanović
foto: Damir Dervišagić

On je vozio iznajmljenu renta car Škodu, kojom se uglavnom vozi i po gradu, a na svu muku, ubrzo ga je zaustavila patrola policije.

- Kako sam krenuo, oni su me zasutavili što nemam tablice. Onda sam im objasnio šta se desilo, pa sam proveo celu noć u policiji, a sina sam poslao na taksijem kući, navodi Čeda.

Kako je rekao, video je da ga je troje automobila pratilo, ali misli da to nisu huligani sa kojima je već imao probleme.

- Srbija nije fašistička zemlja, ovo su pojedinici koji urušavaju ugled naše zemlje, ja neću da verujem i znam da ovo nije pravo lice Srbije. Ovo mi se stalno dešava, i ne znam kada će više prestati. Samo znam da ne smem da odustanem od borbe, dužnost mi je da se borim za Srbiju, objašnjava Čedomir.

Kako Espreso saznaje, dve ekipe policije su napravile uviđaj, a ceo taj deo na aerodromu je pod kamerama.

(Jelena Jovanović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.