MRKONJIĆ ČEKA LEKOVE IZ ŠVAJCARSKE, NJEGOVO STANJE JE KRITIČNO! Marković otkrio nove DETALJE o njegovom ZDRAVLJU
Milutin Mrkonjić, Predrag Marković, Foto: Filip Plavčić, Printskrin / TV Prva

svi su uplašeni

MRKONJIĆ ČEKA LEKOVE IZ ŠVAJCARSKE, NJEGOVO STANJE JE KRITIČNO! Marković otkrio nove DETALJE o njegovom ZDRAVLJU

Objavljeno: 08:38h

Političar Milutin Mrkonjić, koji je hospitalizovan u Institutu za kardiovaskularne bolesti Dedinje, priključen je na respirator juče. Mrkonjić je, kako su rekli lekari u ovoj ustanovi, u izuzetno teškom, zapravo kritičnom zdravstvenom stanju, zbog popuštanja srčanog mišića

Istoričar Predrag Marković rekao je danas u Jutarnjem programu na Tv Prva, kako je Milutin Mrkonjić u teškom stanju, i kako su za njega naručeni novi lekovi koji treba da stignu iz Švajcarske.

- Čekaju se lekovi, ljudi se stalno raspituju kako se oseća, sa njim je i doktor i partijski kolega profesor Đukić koji se brine o njegovom zdravstvenom stanju. On se nalazi u kritičnom stanju zbog popuštanja srčanog mišića, ali se nadamo da će moći na operaciju, dodao je.

Predrag Marković
foto: TV Prva prinscreen

Iz Instituta za kadriovaskularne bolesti "Dedinje" rekli su da nema poboljšanja i da se Mrkonjić nalazi u teškom stanju.

Podsetimo, on je početkom meseca završio na kardio-vaskularnoj klinici u Beogradu gde mu je ugrađen pejsmejker. U avgustu mesecu operisao je srčane zaliske, i to novom metodom, preko prepona.

Milutin je i početkom godine bio u bolnici Dragiša Mišović, ali su testovi tada pokazali da je negativan na kovid 19.

- Nisam imao koronu, ali su me zadržali jer su mi pronašli ožiljke na plućima. Međutim, ja sam imao upalu bešike, a promene na plućima nisu posledica korone - izjavio je tada on.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.