Radna atmosfera je ključ uspeha
Sandra Ćurčić, Foto: Promo

TIMSKI DUH

Radna atmosfera je ključ uspeha

Tražeći posao, 2007. godine, na preporuku sestre, koja je već radila u McDonaldsu, konkurisala je i bila pozvana na razgovor

Objavljeno:

Svet se ubrzano menja poslednjih godina, stasavaju nove generacije koje se teško vezuju za kompanije i sve je ređa pojava da neko ostane veran jednoj kompaniji i radi duže od decenije. Upravo je to slučaj sa Sandrom Ćurčić koja već 15 godina radi u kompaniji McDonald’s u Srbiji, pa smo je pitali u čemu je tajna njene i Mekove ljubavi.

„Rekla bih da je ključ u radnoj atmosferi, u timskom duhu, jasnim pravilima i procedurama koje kompanija propisuje, poštovanju ličnog i profesionalnog integriteta i mogućnosti napredovanja.

Sandra Ćurčić
foto: Promo

Da se vratim u period pre Meka, rođena sam u Beogradu pre 40 godina i svoje najlepše dane detinjstva, provela sam kod babe i dede na selu kod Priboja na Limu. Imala sam slobodu, uživanje u prelepoj prirodi, izlazak na reku, branje šumskih plodova, i danas moja tetka pravi najbolje slatko od istih. Tu sam stekla svoje prve radne navike. Ali ipak najvažnija i najlepša godina u mom životu bila je 2005. kada sam postala mama prelepe devojčice Radmile, koja je glavna karika moje sreće i snaga koja me pokreće.

Tražeći posao, 2007. godine, na preporuku moje sestre, koja je već radila u McDonaldsu, konkurisala sam i bila pozvana na razgovor u restoranu Time-Out, gde sam i počela da radim, a onda i kroz druge restorane u sistemu nastavila svoju karijeru do današnjih dana.

Sandra Ćurčić
foto: Promo

Moj prvi upravnik Gordana Simidžija mi je dala prave smernice i prepoznala moj potencijal. Radom i znanjem, postepeno sam napredovala od trenera do menadžera, i sada sam na poziciji zamenika upravnika II. Posle 11 godina rada, prešla sam u restoran “Slavija”, to je bila posebna i velika čast, s obzirom da je to prvi restoran otvoren u Srbiji. Tu sam nastavila da učim i usavršavam se i nakon tri godine sam prešla u Ada Mall, gde i sada radim.

Zaposlenje u McDonaldsu mi omogućava sigurnost po pitanju primanja, rasporeda svog rada kao i nagrade za dobar rad. Ono po čemu je McDonald’s poznat je divna radna atmosfera, redovna plata, bonusi za dobar rad, i fleksibilan raspored smena i sati rada, a takođe McDonalds pravi i najbolje žurke u gradu za svoje zaposlene.

Sandra Ćurčić
foto: Promo

Rad u McDonaldsu mi omogućava da uklopim i posao i privatni život, obaveze vezane za porodicu. Kod nas u kompaniji postoji ogromno razumevanje za privatne obaveze, tako da postižem da budem i dobra majka i dobar radnik. Volim pozorište (unapred se radujem narednoj predstavi “U raljama života”), muziku i koncerte. Priroda je nešto što me čini srećnom, volela bih da jednog dana imam svoj salaš.

Ko me malo bolje poznaje, zna da je za mene Mek i posle Meka. Često sa svojom porodicom posle posla odemo do Meka u Borči. Još jedna važna osoba u mom životu je i bratanica Una, koja obožava Mek. Njen crtež u radnoj svesci govori o njenoj ljubavi prema tetki i Meku. ☺

Sandra Ćurčić
foto: Promo

McDonald’s je svakako divno mesto za rad, iskustvo koje svima toplo preporučujem. Nudi niz mogućnosti za napredovanje i za uzvrat nudi sigurnost na radnom mestu, timski rad i razumevanje.“

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.