U OVOJ SRPSKOJ OPŠTINI U PROTEKLA 24 SATA NIJE BILO PREMINULIH OD KOVIDA: Novozaraženo šestoro dece
Ilustracija, Foto: RINA

korona vesti

U OVOJ SRPSKOJ OPŠTINI U PROTEKLA 24 SATA NIJE BILO PREMINULIH OD KOVIDA: Novozaraženo šestoro dece

U Kovid ambulanti Doma zdravlja juče (16. novembra) bilo je ukupno 244 pregleda, od njih u Pedijatrijskoj kovid ambulanti 47 dece, tri osobe su upućene na hospitalizaciju

Objavljeno:

IZ Kovid zone Opšte bolnice u Gornjem Milanovcu, danas srećom nema izveštaja o gubitku ijednog života, u odnosu na prethodne dane.

U toj „crvenoj“ zoni, trenutno se leče 34 pacijenta.- Kod 32 potvrđen je korona virus, dva pacijenta čekaju rezultate testiranja. Tokom protekla 24 sata, primili smo četiri osobe sa simptomima koji ukazuju na korona virus, troje je otpušteno na kućno lečenje – izjavio je dr Predrag Šutić, v.d. direktora te bolnice.

Dom zdravlja u Gornjem Milanovcu danas potvrđuje, da je virus korona registrovan kod još 32 osobe, među kojima je šestoro dece (isti broj novozaraženih i među njima dece, kao i juče). - U Kovid ambulanti Doma zdravlja juče (16. novembra) bilo je ukupno 244 pregleda, od njih u Pedijatrijskoj kovid ambulanti 47 dece, tri osobe su upućene na hospitalizaciju – potvrđuje danas ta ustanova.

Od marta prošle godine, to jest od početka epidemije kovida-19 do danas, u Rudničko-takovskom kraju preminule je 175 osoba. U celom tom periodu, korona virusom ukupno je, po dosadašnjim zvaničnim podacima, zaraženo 6.271 lica. Od tog broja, samo od početka avgusta ove godine, obolelo je njih 2.419, od kojih 372 dece. Imunizaciju protiv kovida-19 u ovom kraju i dalje podržava nešto više od trećine od ukupnog broja stanovnika. Do juče, neku od četiri samoinicijativno izabrane vakcine prvi put ukupno je primila 17.691 osoba, drugu 16.723, treću buster 7.536. Protiv gripa sezonskog, do sada je vakcinisano 1.015 lice.

Bonus video:

55:38

PULS 16.11.2021. 2.DEO

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.