STOLAR MILE PODSETIO NA NAJPOTRESNIJU PRIČU O KAMENOM ČOVEKU SA HOMOLJA: Niko ga nije posetio, TUGA! (FOTO)
Stolar Mile i Ivica Jović, Foto: Facebook

apel za pomoć

STOLAR MILE PODSETIO NA NAJPOTRESNIJU PRIČU O KAMENOM ČOVEKU SA HOMOLJA: Niko ga nije posetio, TUGA! (FOTO)

Naš čuveni humanitarac neumorno radi,apeluje i poziva u pomoć sve ljude dobre volje,ne štedeći ni svoje vreme,a ni svoje srce

Objavljeno: 10:16h

Što je više apela za pomoć na internetu i društvenim mrežama, to vlada veće nepoverenje da će pomoć zaista stići na pravu adresu. Ali, jedno sigurno znamo,da stolar Mile daje sve od sebe da pomogne ljudima u nevolji i da pomoć, preko njega, zaista stiže tamo gde je potrebna.

Naš čuveni humanitarac neumorno radi,apeluje i poziva u pomoć sve ljude dobre volje,ne štedeći ni svoje vreme,a ni svoje srce. U svaki post upleo je svoje emocije,i zaista ima ogromno srce puno ljubavi.

Da li ste znali ?

- U Homoljskim planinama iznad Kučeva sam se prvi put susreo sa bolesti koja se zove Fibrocistoza !

Vrlo retka bolest gde kolena ostaju zauvek u jednom položaju, kao i kukovi i članci, kalcijum se gomila u mišićima zbog čega oni vremenom gube elastičnost i oboleli se pretvara u teško pokretnog ,,kamenog čoveka" Ivica je bio jedan od njih i nikada ga niko nije obišao osim nas !

Stolar Mile
foto: Printscreen/Facebook

Prema nezvaničnim podacima, od Fibocistoze u Srbiji boluje svega četvoro ljudi.

Podsećamo, o Ivici Joviću, stolar Mile pisao je već pre par godina.

- U ranom detinjstvu ga je napustio otac,Prvi simptomi te bolesti kod Ivice su se javili rano kako majka kaže u drugom razredu…Nekoliko puta je operisan i posle svake operacije njemu je stanje bilo sve gore…Danas Ivica teško stoji, koristi ruke, a lakat, šake i prsti su bukvalno "okamenjeni" i u jednom trenutku su ostali u istom položau, napisao je pre četiri godine.

- Svako ko može da pomogne neka mi se javi u inbox sa porukama...I da dodam na kraju....kamen nije samo običan...može da bude i dragi kamen pa čak i Rubin a on je simbol ljubavi....mislite o tome, zaključio je tada stolar Mile.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.