VREME SUTRA U SRBIJI: Ujutru SLAB MRAZ, tokom dana SUNČANO
Vreme, Foto: Beta/Dragan Gojić

RHMZ

VREME SUTRA U SRBIJI: Ujutru SLAB MRAZ, tokom dana SUNČANO

Najniža temperatura kretaće se od minus dva do pet, a najviša od devet do 15 stepeni

Objavljeno:

U Srbiji će sutra ujutru biti maglovito uz slab mraz, a tokom dana pretežno sunčano uz malu i umerenu oblačnost, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Po kotlinama zapadne i južne Srbije magla ili niska oblačnost će se zadržati i duže tokom prepodneva. ;Duvaće slab i umeren istočni i jugoistočni vetar, na jugu Banata i u donjem Podunavlju sa olujnim udarima, posle podne i uveče u slabljenju.

Najniža temperatura kretaće se od minus dva do pet, a najviša od devet do 15 stepeni.

U Beogradu će biti pretežno sunčano uz umeren, povremeno i jak jugoistočni vetar.

Najniža temperatura biće oko pet, a najviša oko 13 stepeni.

U većini dana umereno oblačno i suvo sa sunčanim intervalima, po kotlinama sa jutarnjom maglom. U nedelju i ponedeljak prolazno naoblačenje mestimično sa slabom kišom. Temperatura do nedelje oko i malo iznad prosečnih vrednosti za ovo doba godine, a zatim u padu.

Biometeorološka prognoza za četvrtak, 11. novembar 2021. godine: Nastavak relativno povolјne biometeorološke situacije za većinu hronično obolelih i osetlјivih osoba. Oprez se savetuje cerebrovaskularnim i nervno labilnim bolesnicima. Meteoropatske reakcije su moguće u vidu glavobolјe i smanjenja koncentracije. I dalјe se preporučuje povećana pažnja u saobraćaju.

(Espreso / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.