VREME SUTRA OBLAČNO, SUVO I VETROVITO: Tokom noći se očekuju LOKALNI PLJUSKOVI
Vetar, Foto: Beta/Dragan Gojić

RHMZ

VREME SUTRA OBLAČNO, SUVO I VETROVITO: Tokom noći se očekuju LOKALNI PLJUSKOVI

Duvaće slab i umeren južni i jugoistočni vetar, u košavskom području povremeno jak, a na jugu Banata sa olujnim udarima

Objavljeno:

U Srbiji će sutra biti umereno oblačno, toplo, suvo i vetrovito, a uveče i tokom noći očekuju se lokalni pljuskovi i obilnije padavine od 20 do 40 milimetara, ponegde i više, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Duvaće slab i umeren južni i jugoistočni vetar, u košavskom području povremeno jak, a na jugu Banata sa olujnim udarima.

Najniža temperatura kretaće se od šest na istoku i jugoistoku do 14 stepeni na severu i zapadu. Najviša temperatura biće od 15 u Timočkoj Krajini, a do 25 stepeni u centralnim i jugoistočnim krajevima. U Beogradu će ujutru i pre podne biti umereno oblačno, toplo, suvo i vetrovito. Od sredine dana sledi jače naoblačenje koje će usloviti povremeno kišu. Tokom noći se očekuju jače padavine i lokalni pljuskovi. Najniža temperatura biće oko 14 stepeni, a najviša temperatura oko 23 stepeni.

U četvrtak će uveče i tokom noći i u petak na severu, zapadu i delom u centralnim krajevima očekuju se i obilnije padavine od 20 do 40 milimetara za 24 sata. U oblasti centralnog i južnog Banata, Srema, Kolubare očekuje se oko 40 milimetara za 24 sata, lokalno i više. Za dane vikenda i u ponedeljak preovladjivaće oblačno i još malo hladnije, ponegde sa slabom kišom. Od utorka oblačno i suvo.

Biometeorološka prognoza za četvrtak, 4. novembar 2021. godine: Očekivane biometeorološke prilike doprineće pojačanju uobičajenih tegoba kod hronično obolelih. Poseban oprez se savetuje cerebrovaskularnim, srčanim i nervno labilnim bolesnicima. Bolovi u mišićima i razdražlјivost su mogući kao meteoropatske reakcije.

(Espreso / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.