JOŠ JEDAN DAN BEZ SMRTNIH ISHODA U SRPSKOM GRADU: U bolničkim krevetima trudnice, porodilje i deca
U bolničkim krevetima trudnice, porodilje i deca, Foto: RINA

korona brojke

JOŠ JEDAN DAN BEZ SMRTNIH ISHODA U SRPSKOM GRADU: U bolničkim krevetima trudnice, porodilje i deca

Hospitalizovana je jedna kovid pozitivna porodilja i dve kovid pozitivne trudnice na ginekologiji, dva kovid pozitivna deteta na pedijatriji i četiri osobe sa povredama nalaze se na hirurgiji u izolaciji

Objavljeno:

Na kovid odeljenjima Opšte bolnice u Čačku trenutno je hospitalizovano 145 pacijenata. U respiratornom centru nalazi se 17 bolesnika , a sedam najtežih bolesnika priključeno je na respiratore.

Hospitalizovana je jedna kovid pozitivna porodilja i dve kovid pozitivne trudnice na ginekologiji, dva kovid pozitivna deteta na pedijatriji i četiri osobe sa povredama nalaze se na hirurgiji u izolaciji.

Tokom protekla 24 sata evidentirano je 16 prijema i pet otpusta, a u prijemno – trijažnoj ambulanti Opšte bolnice Čačak, sa simptomima i znacima kovid infekcije bio je 151 pregled, od čega je 69 prvih.

Od 262 uzorka iz Čačka pozitivnih je 78, iz Gornjeg Milanovca od 114 uzoraka pozitivnih je 41, iz Lučana od 56 uzoraka pozitivnih je 14 i iz Ivanjice od 100 uzoraka pozitivnih je 35. Ukupno 168 pozitivnih od 532 uzorka.

U toku jučerašnjeg dana vakcinisano je 398 lica, od toga 51 lice primilo je prvu dozu, 54 lica je revakcinisano, a 293 lica primilo je treću dozu vakcine.

01:08

KRAGUJEVČANI UZNEMIRENI POSLE ZEMLJOTRESA! Formira se komisija za prijavu štete

(Espreso / RINA)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.