Proverite zašto su svi poludeli za Espresom: Evo kako je juče bilo na Sajmu medija (FOTO)

pili smo kaficu s vama

Proverite zašto su svi poludeli za Espresom: Evo kako je juče bilo na Sajmu medija (FOTO)

Za nepunih pola sata, Espreso.co.rs uspeo je da privuče pažnju velikog broja posetilaca i da izazove zaista pozitivne reakcije
Objavljeno: 10:47h

Sajam medija koji je počeo juče i traje do 1. novembra, u okviru Sajma knjiga, predstavio je Espreso.co.rs, novi sajt u okrviru Adria Media Group i time priredio posetiocima pravo malo iznenađenje. Popijte espreso uz Espreso.co.rs! Posetite nas na Sajmu medija na štandu AMG

Na štandu AMG u sali broj 3 sinoć su između 17 i 18 časova svi posetioci mogli da uživaju u toplom napitku i istoimenom sajtu. - O, pa sada mogu da pijem kafu i čitam kafu! - bila je duhovita jedna mlada dama, dok je uz topli napitak radoznalo listala najnovije vesti našeg sajta.
Espreso.co.rs
- Zaista izvanredno! Najbolje od svega je što nema previše teksta i ne umaram se bespotrebnim informacijama. Ovo je odlično za mlade ljude - rekla je ova mlada studentkinja koja je prva prišla našem štandu. Međutim, ono što je još bolje je da je naš portal prilično pozitivne komentare dobio i od "starije generacije".
Ljubazna gospođa se toliko smejala na tvitove koje je Borko Stefanović čitao o sebi, da je privukla pažnju gotovo pola hale. Poznati čitaju tvitove o sebi: Borko Stefanović o najboljim ribama, SNS botovima i skupim odelima (VIDEO) - Hahahhaa, pa bravo! Ovo do sada nisam još nigde videla! Fenomenalno! Kad će izaći sledeći tekst? - pitala je radoznalo naša nova čitateljka. Mlađu generaciju interesovalo je da li se mogu aktivno priključiti kreiranju sadržaja sajta i svoje predloge slati uredništvu.
Espreso.co.rs
- Vidim da u medijima mnogo prostora zauzimaju neke stvari koje nisu toliko bitne, barem po meni. Ovde ima dosta kreativnosti i prostora za razne ideje, pa smatram da se po tome baš Espreso izdvaja od ostalih. Volela bih da postanem deo ekipe - komentarisala je jedna devojka koja se nedavno vratila iz Amerike.
Za nepunih pola sata, Espreso.co.rs uspeo je da privuče pažnju velikog broja posetilaca i da izazove zaista pozitivne reakcije. Najviše pohvala dobio je Espreso Tviter i gotovo svi su upitali kada će i ko će biti sledeći. Poznati čitaju tvitove o sebi: Zoran Babić o vazduplohovcima, SNS botovima, čvarcima u Skupštini (VIDEO) Uz mnogo smeha, pohvala i dobrog druženja, završili smo prvi dan Sajma. Međutim, tu nije kraj.
Do 1. novembra možete nas posetiti svakog dana na istom mestu i u isto vreme, a mi vam obećavamo dosta smeha, dobre zabave i odličnih tekstova. Hvala na poverenju! (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.