U ponedeljak i utorak radovi kod Malog Požarevca
Saobraćaj, Foto: RINA

VOZAČI PAŽNJA!

U ponedeljak i utorak radovi kod Malog Požarevca

Zatvoreno će biti isključenje iz Niša za Mladenovac i uključenje iz Mladenovca za Beograd, saopštili su Putevi Srbije

Objavljeno:

Na auto-putu E-75, kod petlje Mali Požarevac u ponedeljak i utorak od 6 do 18 časova izvodiće se radovi na rehabilitaciji.

Zatvoreno će biti isključenje iz Niša za Mladenovac i uključenje iz Mladenovca za Beograd, saopštili su Putevi Srbije.

Alternativni putni pravac za vozila koja se kreću iz pravca Mladenovca ka Beogradu je Vlaško polje - Sopot - Avala, petlja Mali Požarevac - Umčari - Beograd.

Alternativni putni pravac za vozila koja se kreću iz pravca Niša ka Mladenovcu je put Niš - pt.Vrčin - pt.M.Požarevac - Mladenovac.

Na Pančevačkom mostu, na snazi je zabrana kretanja vozila čija ukupna masa prelazi 12 tona.

Obilazak iz pravca Pančeva i Zrenjanina je Pupinov most-petlja T6 tj. Zmaj-Obilaznica oko Beograda - Bubanj Potok - ulaz u grad preko petlje Medaković-Vojislava Ilića-Gospodara Vučića-Bul.Kralja Aleksandra-Batutova-D.Tucovića-Luka Beograd. Zabrana važi za teška teretna vozila (ne važi za gradski i međugradski prevoz).

Na putu Barajevo - Beljina, do 21. decembra od 7 do 17 časova radovi na sanaciji kolovoza uz naizmenično propuštanje vozila.

Čoka - Ostojićevo, od 2. novembra do 6. novembra od 7 do 16 časova radovi na redovnom održavanju puta, uz naizmenično propuštanje vozila.

Obilaznica oko Beograda, petlja Orlovača-petlja Bubanj Potok, od auto-pijace do raskrsnice Hiljadu Ruža- od sutra do 4. novembra od 10 do 16č, radovi na sanaciji oštećenog kolovoza, uz naizmenično propuštanje vozila.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 17.15 časova, na graničnom prelazu Gradina, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja vozila.

Bonus video:

03:36

ESPRESO TVITER: Maja Marinković

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.