NAJPOTRESNIJI VIDEO DANA: Tutin razoren poplavom, krenula evakuacija ugroženih! (VIDEO)
Foto: Printskrin / Youtube / RTS zvanični kanal

Voda nosi sve

NAJPOTRESNIJI VIDEO DANA: Tutin razoren poplavom, krenula evakuacija ugroženih! (VIDEO)

Desetak kuća i pomoćnih objekata poplavljeno je u opštini Sjenica, a zbog izlivanja reka u prekidu su putevi Sjenica-Novi Varoš i Tutin-Mehov Krš, a na delu Pešterske visoravni nema struje
Objavljeno: 14:11h

Četiri porodice evakuisane su u opštini Tutin zbog izlivanja reka, a u toku je evakuacija još nekoliko porodica, javio je RTS. Desetak kuća i pomoćnih objekata poplavljeno je u opštini Sjenica, a zbog izlivanja reka u prekidu su putevi Sjenica-Novi Varoš i Tutin-Mehov Krš, a na delu Pešterske visoravni nema struje.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Reka Vapa je u opštini Sjenica poplavila desetak domaćinstava i pomoćnih objekata, zbog čega je u delu opštine proglašeno vanredna situacija. Tokom noći na području Sjenice palo je 50 litara kiše po kvadratnom metru, a kiša i dalje pada.

SRBIJA POD VODOM, vanredna situacija u mnogim opštinama! (VIDEO)

U Tutinu je poplavljeno više lokacija u centru grada, a lokalni put Tutin - Mehov krš neprohodan je za saobraćaj, zbog izlivanja reke Vidonjak. Poplavljena su i dvorišta tutinskih srednjih škola, pa danas neće biti nastave dok se ne saniraju posledice. Ekipe javnih preduzeća "Novi Pazar put" i "Gradac", kao i veliki broj građana su na terenu i u toku je sanacija.

Na sednici Opštinskog štaba za vanredne situacije razmatraju se mere koje treba preduzeti, kao i procena nastale štete.

(Espreso.co.rs / RTS)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.