RHMZ OBJAVIO KADA NAS OČEKUJE NAOBLAČENJE SA KIŠOM: Poznata je i prognoza za vikend
Duvaće slab i umeren vetar, Foto: Beta / Miloš Miškov

RHMZ

RHMZ OBJAVIO KADA NAS OČEKUJE NAOBLAČENJE SA KIŠOM: Poznata je i prognoza za vikend

Duvaće slab i umeren vetar

Objavljeno:

U Srbiji će sutra posle hladnog jutra biti pretežno sunčano i toplo vreme, a u toku noći će na severu doći do naoblačenja sa slabom kišom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).

Duvaće slab i umeren vetar. Jutarnja temperatura biće od jedan do deset, najviša od 18 do 24 stepena.

U Beogradu će sutra posle svežeg jutra biti pretežno sunčano i toplo vreme, uz slab i umeren vetar. Najniža temperatura biće deset stepeni, u okolini grada oko pet, a najviša 24 stepena.

U Srbiji će u petak ujutru i pre podne na severu, a do kraja dana i u ostalim krajevima, uslediti naoblačenje s kišom i zahladjenje. U subotu će biti oblačno i hladnije vreme, u većem delu zemlje mestimično će padati kiša, koja će stati posle podne na severu.

U nedelju će u većem delu zemlje biti oblačno vreme, na jugu i istoku mestimično kiša, u višim planinama sneg, na severu razvedravanje. Od ponedeljka će biti sveže i uglavnom suvo vreme, uz pojačanje jugoistočnog vetra u košavskom području.

Biometeorološka prognoza za četvrtak, 21. oktobar: Meteorološke prilike biće povoljne za većinu hroničnih bolesnika, a oprez se savetuje astmatičarima u jutarnjim satima. Moguće meteoropatske reakcije su promenljivo raspoloženje i glavobolja.

Bonus video:

(Espreso/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.