TOMA FILA PRVI PUT PROGOVORIO NA OVU TEMU: Otkrio zbog čega on i supruga nisu USVOJILI DETE, 1 stvar je PREVAGNULA
Toma Fila, Foto: Printscreen/Happy TV

DO DETALjA

TOMA FILA PRVI PUT PROGOVORIO NA OVU TEMU: Otkrio zbog čega on i supruga nisu USVOJILI DETE, 1 stvar je PREVAGNULA

Toma kaže da smatra da je to upravo prevagnulo kod njegove supruge Vesne i da se odluči da ipak ne uđu u ceo proces oko usvajanja

Objavljeno:

Jedan od najpoznatijih advokata Toma Fila ispričao je zbog čega se on i supruga Vesna nisu odlučili da usvoje dete.

Advokat Toma Fila važi za nekoga ko ne izbegava pitanja i teme za razgovor pred kamerama bez obzira koliko su one teške i bolne. Iako se o njegovoj profesionalnoj karijeri, pa čak i privatnom životu zna dosta, o jednoj temi slavni advokat nikada nije govorio. Sve do sada. Naime, prvi put, Fila je ispričao zbog čega se on i supruga Vesna nisu odlučili da usvoje dete, s obzirom da nisu imali svoju biološku decu.

"Vesna je razmišljala o usvajanju. Ja sam joj rekao da ona odluči o tome. A onda sam u međuvremenu razgovarao sam tada dva najpoznatija ginekologa. Obojica nisu imali dece, i oni su me savetovali da odustanemo od usvajanja.

- Molim vas gospodine Fila da to ne radite. Vi ćete biti razočarani. Posebno vaša supruga Vesna. Vi biste tražili podsvesno od tog deteta da bude isto ono što ste vi i vaša supruga, rekao mi je jedan od njih", ispričao je Fila.

Toma kaže da smatra da je to upravo prevagnulo kod njegove supruge Vesne i da se odluči da ipak ne uđu u ceo proces oko usvajanja.

"Moja majka nam je govorila da ako nam Bog nije dao decu da ne pokušavamo na silu. Vesna je jednom bila trudna, ali se desio onda spontani pobačaj. I nikad više nije zatrudnela. Evo to vam je istina, prvi put govorim o tome", rekao je Fila za TV Happy.

Prema njegovim rečima ko zna i to dete koje su roditelji ostavili kakve gene prenosi.

"Zamislite te roditelje koji ostave dete. Koje onda dete gene prenosi. A ja inače verujem mnogo u genetsku strukturu", rekao je Fila.

Podsetimo, Toma Fila je decenijama u skladnom braku sa Vesnom Fila, koja jedno vreme bila i savetnik ministra prosvete, Toma tvrdi da svi njegovi prijatelji mnogo više vole Vesnu od njega.

"Oni mi stalno govore – Tomo, čuvaj dve stvari, osmeh na licu i Vesnu. Da Vesne nije, ne bi bio ovakav kakav jesi", rekao je Toma Fila.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.