POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA BORBA ZA ULAZAK U ŽANDARMERIJU: Njih 120, a samo 11 mesta!
MUP Srbije, Foto: MUP Srbije

KOMANDANT LUKOVIĆ OBIŠAO POLAZNIKE U JASENOVU

POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA BORBA ZA ULAZAK U ŽANDARMERIJU: Njih 120, a samo 11 mesta!

Od početka selekcione obuke, 26. septembra ove godine do danas, od 120 kandidata, njih 11 se bore da uđu u sastav ove posebne jedinice Ministarstva unutrašnjih poslova

Objavljeno:

Komandant ŽandarmerijeDejan Luković obišao je danas polaznike selekcione obuke za prijem u Žandarmeriju, kao i starešine i instruktore koji izvode obuku u nastavnom centru „Jasenovo“.

Žandarmerija
foto: MUP SRBIJE

Luković je starešinama, instruktorima i polaznicima obuke preneo pozdrave ministra unutrašnjih poslova Republike Srbije Aleksandra Vulina, kao i njegovu poruku da će se u narednom periodu viđati prilikom posete jedinicama ali i tokom izvršenja zadataka.

Žandarmerija
foto: MUP Srbije

Od početka selekcione obuke, 26. septembra ove godine do danas, od 120 kandidata, njih 11 se bore da uđu u sastav ove posebne jedinice Ministarstva unutrašnjih poslova.

Žandarmerija
foto: MUP Srbije

General Luković je istakao da sam broj kandidata koji su do danas ostali na obuci, govori o ozbiljnosti državnog vrha i zahteva ministra unutrašnjih poslova da se podignu standardi za prijem i uopšte rad u specijalnoj i posebnim jedinicama Ministarstva, koje obavljaju najsloženije bezbednosne zadatke.

Žandarmerija
foto: MUP Srbije

Takođe, komandant je istakao da je selekciona obuka samo jedan od mnogih segmenata koje kandidati prolaze kako bi zaslužili da sa ponosom nose uniformu i oznake Žandarmerije.

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.