SUZANA ULEPŠAVA ŽENE KOJE SU PROŠLE HEMOTERAPIJU! Njena usluga je BESPLATNA, a rezultat će vas ostaviti BEZ TEKSTA
Salon lepote, Foto: Profimedia, Privatna arhiva

bravo

SUZANA ULEPŠAVA ŽENE KOJE SU PROŠLE HEMOTERAPIJU! Njena usluga je BESPLATNA, a rezultat će vas ostaviti BEZ TEKSTA

Krenite koracima naše današnje heroine i osmeh će krasiti vaše liće svakoga dana, a drugima ćete ulepšati život

Objavljeno: 09:38h

Kako biste nekome objasnili ko su heroji? Da li su to junaci iz crtanih filmova ili ljudi koje svakodnevno srećemo u prevozu, prodavnici, na poslu? Dobro razmislite o tome da li su ti ljudi, koji svakodnevno čine dobra dela dostojni da ih nazovemo upravo tako, herojima.

Tragom te premise Espreso je odlučio ovu priču posveti ženi koja je usrećila mnoge pripadnice lepšeg pola. Ona radi u salonu lepote "Ivana" i empatija ju je pokrenula na jednu specifičnu akciju. Ponudila je besplatno iscrtavanje obrva ženama koje su prošle proces hemoterapije. Ima li lepšte vesti od toga da ta humana akcija traje neograničeno?

Zanimalo nas je kako je došla na ideju da obraduje sve žene koje nesumnjivo zaslužuju drugu šansu i priliku da svima pokažu svoju lepotu.

- Akcija je počela pre par godina kada mi je jedna klijentkinja predložila da njenoj prijateljici zbog teške finansijske situacije i bolesti odradim obrve jer bi to njoj jako značilo. Mlada je, prošla proces hemoterapije i volela bi da ima lepe obrve. Kada sam na to pristala i kada je došla njeno oduševljenje, sreća i emocije nakon iscrtanih obrva su me podstakli na ovaj gest humanosti. Od tada vazi akcija koja je vremenski neograničena - kaže Suzana.

Ona navodi da joj se mnoge žene javljaju sa željom da iscrtaju obrve, ali ona smatra da je mnogo više onih koje se ipak ne javljaju, a imaju istu potrebu. Suzana takođe objašnjava i koliko nove obrve znače tim ženama.

- Po mom dosadašnjem iskustvu u radu sa ženama to im daje neku snagu i volju da nastave dalje tj. to je nešto što im prvo padne na pamet posle teškog perioda, da se srede i budu lepe pre svega sebi, pa onda i svojoj okolini . Posle takvih životnih okolnosti svaka žena želi da se vrati normalnom životu, po mogućstvu još lepša i jača.

Suzana dodaje da joj se sve žene zahvaljuju nakon iscrtavanja i da joj pružaju poršku da nastavi to da radi. Sigurno je da čini dobro delo, ali i da činjenje dobrih dala pruža poseban osećaj zadovoljstva i ispunjenosti.

- Osećaj kada unesete u nečiji život nešto što ih čini srećnim je neopisiv. Potpuno delim sa njima tu euforiju i sreću i to me kasnije dugo drži. Te žene su posebne.

Ona dodaje da bi i svojim kolegama rado preporučila da pomognu nekome na isti način.

- Na žalost u današnje vreme mnogo je žena koje se susreću sa hemoterapijom i kojima bi svakako značilo da u svom okruženju imaju nekog ko bi ih obradovao u tom periodu oporavka.

Naša heroina dodaje da bi bilo lepo od celokupnog društva da na bilo koji način pomogne ženama koje su prošle hemoterapiju i da učini sve što bi im vratilo osmeh na lice.

- Pored ove akcije koja je vremenski neograničena u salonu često nudimo popuste na razne tretmane kose, lica i tela . Sve zavisi od raspoloženja - završava Suzana.

Glavni cilj ovog teksta je da podstakne sve ljude nežnog srca da su dobra dela uvek "u modi" i da nema lepšeg osećaja od toga da ste nekome pomogli.

Krenite koracima naše današnje heroine i osmeh će krasiti vaše lice svakoga dana, a drugima ćete ulepšati život.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.