PUTEVI SRBIJE: Zbog radova na nekim kolovozima, saobraćaj preusmeren na alternativne pravce
Foto: Aleksandar Stojanović

radovi na sanaciji klizišta

PUTEVI SRBIJE: Zbog radova na nekim kolovozima, saobraćaj preusmeren na alternativne pravce

U naselju Rušanj na Ibarskoj magistrali, a u smeru ka Čačku saobraćaj se odvija brzom trakom s ozbirom da se u krajnjoj desnoj traci obavljaju radovi na sanaciji klizišta, saopštili su Putevi Srbije

Objavljeno:

Na auto-putu E-75 zbog radova na sanaciji-rehabilitaciji kolovoza od 12. oktobra zatvorena je za saobraćaj petlja Požarevac, a kompletan saobraćaj preusmeren je preko petlje Smederevo i petlje Kolari. Na putu Brežđe - Divčibare, na deonici Krčmar - Divčibare na snazi je obustava saobraćaja do 31. decembra zbog radova na rehabilitaciji državnog puta. Alternativni putni pravac je obilaznica Mionica - Divci - Valjevo - Kaona - Divčibare. Na deonici Jošanička Banja - Kopaonik do 1. novembra na snazi je obustava saobraćaja u punoj širini kolovoza zbog rekonstrukcije puta.

Alternativni putni pravac za Kopaonik je Biljanovac - Raška - Rudnica - Kopaonik, a iz pravca Kruševca: Kruševac - Brus - Brzeće - Kopaonik. Na deonici Zvečka - Stubline u toku su radovi na redovnom održavanju uz naizmenično propuštanje vozila, ukoliko vremenski uslovi to dozvole. Prema informacijama Uprave granične policije u 13.15 časova na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila 90 minuta, na prelazu Kelebija 120 minuta, na Gradini 180 minuta, na Batrovcima 240 i na prelazu Šid 300 minuta.

(Espreso / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media