EVO KAKO JE POVREĐENI SRBIN SA KOSOVA: Oglasio se direktor ustanove u kojoj je smešten
Foto: Printscreen/Facebook

BITNO

EVO KAKO JE POVREĐENI SRBIN SA KOSOVA: Oglasio se direktor ustanove u kojoj je smešten

Vučić je rekao da ima samo jednu poruku

Objavljeno: 09:29h

Najmanje 10 Srba povređeno je tokom akcije policije, od kojih je dvoje zadržano na bolničkom lečenju. Srećko Sofronijević ranjen je hicem s leđa i operisan je. Njegovo stanje je stabilno i nalazi se na intenzivnoj nezi. Kosovska policija ističe da je akcija usmerena protiv navodnog krijumčarenja robe.

Usled dešavanja na Kosovu i Metohiji, predsednik Srbije Aleksandar Vučić imao je hitan sastanak sa predstavnicima kosovoskih Srba u kasarni "Stefan Nemanja" u Raški.

On je poručio da je Srbija uz njih.

"Zato sam odmah došao ovde... Srbija i Beograd su uz vas".

Vučić je rekao da ima samo jednu poruku:

"Nisam poput drugih, i nije ova Srbija kao ona nekada. Čuvaćemo mir. Molimo NATO da obavi svoj posao, molim i ljude iz Albanije da nasiljem ne uvode red, a ako to ponovo pokušaju moj odgovor će biti kristalno jasan. U toj borbi u kojoj moramo da štitimo živote dece, ja vam kažem sa sigurnošću, mi ćemo u toj borbi da pobedimo".

Direktor Kliničko-bolničkog centra u Severnoj Mitrovici dr Zlatan Elek rekao je za Kosovo onlajn da je zdravstveno stanje teško povređenog Slađana Sofronijevića, trenutno stabilno, ali da opasnost po njegov život nije prošla.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.