SLAVOLJUB RISTIĆ BIĆE SAHRANJEN U ČETVRTAK: Ispraćaj velikog HUMANITARCA
Slavoljub Ristić, Foto: Printscreen/Facebook/Obrenovac Moj Grad

TUGA VELIKA

SLAVOLJUB RISTIĆ BIĆE SAHRANJEN U ČETVRTAK: Ispraćaj velikog HUMANITARCA

- Pomisli čovek da konačno kreću lepe vesti, ponada se da će samo sreća i ljubav obitavati na ovim nalozima izmamljivajući svima vama osmehe postignutim rezultatima

Objavljeno:

Slavoljub Ristić Rile biće sahranjen u četvrtak 14. oktobra u 13 časova na starom obrenovačkom groblju, prenosi RTV Mag.

Iza sebe je ostavio suprugu Sandru i ćerke Tamaru i Nađu.

Tužna vest podeljena je i na Instagram nalogu "Za Minjinu šansu", kao i na Tviter nalogu "Za Gavrilovu pobedu".

- Pomisli čovek da konačno kreću lepe vesti, ponada se da će samo sreća i ljubav obitavati na ovim nalozima izmamljivajući svima vama osmehe postignutim rezultatima.

Danas je nebo zaplakalo, svakom kapkom satkanom bolom i tugom koju oseća ova naša porodica. Napustio nas je čika Rile. Inicijator nemogućeg i glavni krivac za uspeh koji smo ostvarili boreći se za najskuplji lek na svetu. Kažu da čovek umire dva puta, jednom telesno, a drugi put kada ga svi zaborave. Zato želimo da svi znate ko je bio čika Rile. Čovek koji je prvi rekao MOŽEMO i napravio prvi korak za nas veći i od onoga na Mesecu. Filantrop i altruista, otac i suprug, prijatelj i čovek čiju veličinu srca nisu mogli izmeriti ovozemaljski metri.

Tako puno smo proveli vremena boreći se za našu decu, a tako se malo družili. Uradili smo najteži deo posla, ali ne i onaj najlepši. Možda će se jednom ukrstiti ove naše vremensko-prostorne dijagonale pa ćemo se smejati teškim trenucima kroz koje smo prošli. Do tada, putuj direktore i hvala ti na svemu - navodi se na Instagramu.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.