PREDATOR U KRUGU ČAČANSKE BOLNICE: Postavljeni kavezi, oglasio se direktor
Čačak, Foto: RINA

u potrazi za hranom

PREDATOR U KRUGU ČAČANSKE BOLNICE: Postavljeni kavezi, oglasio se direktor

Lisica prošeta internim odeljenjem, a kako neki svedoče u nekoliko navrata je otela hranu za bolesnike

Objavljeno:

Nakon vesti da u čačanskoj bolnici već nekoliko dana šeta lisica i krade hranu bolesnicima, oglasio se direktor bolnice dr Miroslav Sretenović, koji je rekao da je tačno da se lisica pojavila u bolničkom krugu, ali da ne jede i ne "krade" hranu od pacijenata.

- Lisica u potrazi za hranom pokušava da uđe na pojedina odeljenja. Svakako ne jede i ne "krade" hranu od pacijenata. Alarmirane su i angažovane gradske službe opremljene za rešavanje ovog problema. Odakle je došla, ne znamo, možemo samo da pretpostavimo, da je u potrazi za hranom dospela u bolnički krug - objasnio je dr Miroslav Sretenović.

Podsetimo,Aleksandar Maksimović, upravnik čačanske zoo higijene, rekao je juče za Glas zapadne Srbije da su postavljeni kavezi u krugu bolnice. - Danas smo postavili kaveze u krugu bolnice i na ulazu u interno odeljenje kako bi pokušali da uhvatimo ovog predatora na zahtev direktora čačanske bolnice dr Miroslava Sretenovića - kazao je Maksimović.

Naime, kako je preneo GZS lisica prošeta internim odeljenjem, a kako neki svedoče u nekoliko navrata je otela hranu za bolesnike.

(Espreso / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.