SUBOTIČANI KUVALI KOTLIĆE ZA MILU I LEONU: Nahranjeno 210 ljudi
Subotica, Foto: Yutube/Grad Subotica

svaka čast

SUBOTIČANI KUVALI KOTLIĆE ZA MILU I LEONU: Nahranjeno 210 ljudi

Iako su svi pobednici jer svi učesnici imaju plemeniti cilj, simbolično su proglašeni najukusniji kotlići

Objavljeno:

Uprkos hladnom i kišnom oktobarskom danu, u nedelju je ipak održana humanitarna akcija koju je male Subotičanke Milu i Leonu, ali i sve druge kojima je pomoć potebna, organizovala grupa "Naše malo nekome je sve".

Uz pomoć vrednih Subotičana koji su kuvali kotliće za dve devojčice je sakupljeno 26.200 dinara, a uz to je 210 kuvanih obroka podeljeno najugroženijim sugrađanima

"Imali smo devet ekipa koje su od ranog jutra kuvali pasulj, gulaš, ovčiji ili pileći paprikaš i druge spacijalitete. Prodali smo 130 obroka, a uz to obezbedili smo porcije kuvanog obroka a porodice kojima pomažemo. Neki su došli po današnji ručak, a našim najstarijima ćemo odneti", kaže za portal Subotica.com Tijana Mijović, u ime grupe "Naše malo nekome je sve".

"Sakupljena sredstva biće podeljena i jednaka svota će biti uplaćena na račun Fondacije 'Budi human' za Milu i Leonu. Zahvaljujemo se svima koji su se odazvali našem pozivu i sigurno ćemo na proleće imati više ovakvih akcija", kaže Mijovićeva.

Iako su svi pobednici jer svi učesnici imaju plemeniti cilj, simbolično su proglašeni najukusniji kotlići. Prvo mesto pripalo je ekipi "File", drugo Draganu Poljakoviću, a treće igraonici "Panda".

"Akcija Fejsbuk grupe koja se trudi da pomogne onima kojima treba pomoć nas je motivisala da dođemo. Kompletna akcija je vođena ljubavlju i zato smo i mi kuvali sa ljubavlju i to je tajna uspeha", kaže vođa pobedničke ekipe "File", koja je pripremila ovčiji paprikaš. "Uvek se rado priključujem akcijama ovakvog tipa, ovo je nešto predivno."

I drugi učesnici saglasni su da se davno nisu bolje zabavili, a pritom i učinili dobro delo.

"Zaista nam je srce puno. Jako je lep osećaj kada možeš nekome da pomogneš i zato ćemo i ubuduće učestvovati u ovakvim akcijama ali i sami organizovati humanitarne rođendane", kažu u igraonici "Panda".

(Espreso / Subotica.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.