VRŠAC: Nastavak ugradnje novih vodovodnih ventila
Ugradnja vodovodnih ventila u Vršcu, Foto: Grad Vršac

JKP "DRUGI OKTOBAR"

VRŠAC: Nastavak ugradnje novih vodovodnih ventila

Novi ventil omogućiće lakše saniranje havarija bez isključivanja kompletnog naselja sa vodosnabdevanja tokom radova

Objavljeno: 15:08h

Služba Vodovoda Javno - komunalnog preduzeća „Drugi oktobar" nastavila je sa ugradnjom novih vodovodnih ventila na teritoriji grada Vršca.

Ovog puta novi ventil DN150 postavljen je na uglu ulica Žive Jovanovića i Kraljevića Marka. Novi ventil omogućiće lakše saniranje havarija bez isključivanja kompletnog naselja sa vodosnabdevanja tokom radova.

Javno komunalno predoseće "Drugi oktobar", osnovano je i posluje radi obezbeđenja uslova za trajno obavljanje komunalnih delatnosti od opšteg interesa i dobara u opštoj upotrebi, u gradu Vršcu. Najznačajnije komunalne delatnosti su vodosnabdevanje, odvođenje i prečišćavanje otpadnih voda, distribucija prirodnog gasa, održavanje čistoće u gradu i podgradskim naseljima, uređenje i održavanje parkova, zelenih i rekreacionih površina, održavanje deponija, pogrebne usluge i upravljanje grbljima.

Tekst je objavljen u sklopu projekta koji je sufinansiran iz budžeta Grada Vršca. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.