U PROTEKLA 24 SATA KORONA ODNELA JOŠ DVA ŽIVOTA: Dvoje dece pozotivne na Kovid hospitalizovano u Čačku
Opšta bolnica Čačak, Foto: RINA

korona odnela još dva života

U PROTEKLA 24 SATA KORONA ODNELA JOŠ DVA ŽIVOTA: Dvoje dece pozotivne na Kovid hospitalizovano u Čačku

Tokom protekla 24 časa od psoledica infekcije korona virusom preminulo je dvoje pacijenata iz Čačka, evidentiran je 16 prijema na bolničkom lečenje i 20 otpusta

Objavljeno:

Na svim kovid odeljenjima u okviru Opšte bolnice Čačak, hospitalizovana su 143 pacijenta. U respiratornom centru smešteno je 15 bolesnika, od toga je jedan sa najtežom kliničkom slikom priključen na respirator.

Tokom protekla 24 časa od psoledica infekcije korona virusom preminulo je dvoje pacijenata iz Čačka, evidentiran je 16 prijema na bolničkom lečenje i 20 otpusta.

Na odeljenjima pedijatrije hospitalizovano je dvoje dece kovid pozitivnih, i pet lica sa povredama je u izolaciji na odeljenju hirurgije.

Od 374 uzorka iz Čačka pozitivnih je 115, iz Gornjeg Milanovca od 93 uzorka pozitivnih je 26, iz Lučana od 54 uzorka pozitivnih je 23 i iz Ivanjice od 83 uzorka pozitivnih je 25. Ukupno 188 pozitivnih od 604 uzorka.

Juče je vakcinisano je 476 lica, od toga 66 lica primilo je prvu dozu, 50 lica je revakcinisano, a 360 lica primilo je treću dozu vakcine.

Za poslednja 24 časa u prijemno – trijažnoj ambulanti Opšte bolnice Čačak, sa simptomima i znacima kovid infekcije bilo je 128 pregleda, od čega je 68 prvih pregleda.

03:23

Bratislav Timotijević o ubistvu porodice Đokić

(Espreso / RINA)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.