U IVANJICI JOŠ DVE OSOBE PREMINULE OD KORONE: U Čačku hospitalizovano jedno dete
Bolnica u Čačku, Foto: RINA

užas

U IVANJICI JOŠ DVE OSOBE PREMINULE OD KORONE: U Čačku hospitalizovano jedno dete

U protekla 24 časa bilo je 15 prijema i 18 otpusta, kao i po jedan transport za Beograd i Kruševac, a za isti vremenski period u prijemno – trijažnoj ambulanti Opšte bolnice Čačak, sa simptomima i znacima kovid infekcije bio je 161 pregled, od čega je 94 prva pregleda

Objavljeno:

Na svim kovid odeljenjima u okviru Opšte bolnice Čačak hospitalizovano je 149 obolelih. U respiratornom centru smešteno je 15 pacijenata, a od toga su dva priključena na respiratore.

Dva lica izgubila su bitku sa korona virusom u čačanskoj bolnici, Đ.M. (1942) iz Ivanjice i R.M. (1950) iz Ivanjice, koji su imali pozitivne kovid nalaze.

U protekla 24 časa bilo je 15 prijema i 18 otpusta, kao i po jedan transport za Beograd i Kruševac, a za isti vremenski period u prijemno – trijažnoj ambulanti Opšte bolnice Čačak, sa simptomima i znacima kovid infekcije bio je 161 pregled, od čega je 94 prva pregleda.

Na odeljenju pedijatrije smešteno je kovid pozitivno dete i pet povređenih osoba na hirurgiji.

Od 405 uzoraka iz Čačka pozitivnih je 113, iz Gornjeg Milanovca od 119 uzoraka pozitivnih je 43, iz Lučana od 52 uzorka pozitivnih je 24 i iz Ivanjice od 75 uzoraka pozitivnih je 21.

U toku jučerašnjeg dana vakcinisano je 530 lica, od toga 57 lica primilo je prvu dozu, 69 lica je revakcinisano, a 404 lica primilo je treću dozu vakcine.

(Espreso / RINA)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.