ZATVORENA PETLJA POŽAREVAC ZBOG SANACIJE KOLOVOZA: Vozači, ne možete ovuda
Vozači, Foto: Profimedia

upozorenje vozačima!

ZATVORENA PETLJA POŽAREVAC ZBOG SANACIJE KOLOVOZA: Vozači, ne možete ovuda

Putevi Srbije saopštili su i da će na petlji Lasta danas i sutra od 23 do 5 časova biti izvedeni radovi na čišćenju ivičnih traka, koji će se izvoditi u preticajnoj saobraćajnoj traci u oba smera.

Objavljeno: 10:51h

Zbog radova na sanaciji kolovoza od danas do 17. oktobra za saobraćaj će biti zatvorena petlja Požarevac, saopštili su Putevi Srbije.

Kako se navodi, u smeru Beograd-Niš biće zatvorene izlivna rampa Beograd-Požarevac/Smederevo i ulivna rampa Požarevac/Smederevo - Niš.

Saobraćaj će se preusmeravati preko petlji Smederevo i Kolari.

Inače, na graničnim prelazima Batrovci, Šid i Gradina na izlazu iz zemlje zadržavanje za teretna vozila je tri sata, dok je na Kelebiji zadržavanje za teretnjake sat vremena.

Putevi Srbije saopštili su i da će na petlji Lasta danas i sutra od 23 do 5 časova biti izvedeni radovi na čišćenju ivičnih traka, koji će se izvoditi u preticajnoj saobraćajnoj traci u oba smera. Takođe, od petlje Novi Sad Jug do petlje Kovilj, u smeru ka Beogradu, od 7 do 17 časova će zbog radova za saobraćaj biti zatvorena preticajna saobraćajna traka. Na deonici Bovan - Knjaževac u toku su radovi na asfaltiranju uz naizmenično propuštanje vozila, koji će se izvoditi do 15. oktobra od 7 do 17 časova. Na putu Žabari - Četereže do 30. novembra izvode se radovi na rehabilitaciji, uz naizmenično propuštanje vozila, dodaje se u saopštenju.

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.