STUDENTI FPN-A NAPRAVILI PRVU STUDENTSKU APLIKACIJU U ZEMLJI! Ona će umesto njih selektovati sve bitne vesti
FPN, Foto: Dragan Kadić

bravo

STUDENTI FPN-A NAPRAVILI PRVU STUDENTSKU APLIKACIJU U ZEMLJI! Ona će umesto njih selektovati sve bitne vesti

U okviru aplikacije, studenti su napravili i sajt koji će pratiti rad i sam stil aplikacije

Objavljeno:

Sinoćni kolaps usled prestanka rada nekoliko najpoznatijih društvenih mreža ukazao je na činjenicu koliko mladi zapravo provode vremena na online platformama, društvenim mrežama i aplikacijama.

Toga su svesni i na Fakultetu političkih nauka Univerziteta u Beogradu. Fakultet političkih nauka pored činjenice da je jedini u zemlji sa takvim programom, od danas je jedinstven i po još jednoj činjenici, prvoj studentskoj aplikaciji u zemlji!

Studenti su tvorci ove savremene ideje koju je sam fakultet svesrdno podržao

Aplikacija pod nazivom "FPN Students" danas je konačno ugledala svetlost dana i postala dostupna svim internet korisnicima. Ideja aplikacije jeste da predstavlja vezu između studenata i fakulteta, kao i da u realnom vremenu studentima dostavlja sve što im je neophodno kako bi im olakšalo sam proces studiranja.

Razlika između već postojećeg sajta Fakulteta političkih nauka i ove aplikacije jeste ta da aplikacija filtrira sve najbitnije vesti za studente, kao i dodaje one nove koje studenti ne mogu pronaći na sajtu fakulteta.

Aplikacija je zamišljena tako da se stalno ažurira i uvek bude u toku sa svim aktuelnim dešavanjima kako bi studente zainteresovala za događaje, ali ujedno i za samo studiranje.

"FPN Students" vam nudi pristup najnovjim vestima i rasporedima fakulteta, ponude praksi, aktuelnosti i popuste, bibioteku ali i mapu okoline fakulteta sa rasporedm javnog prevoza i mesta gde studenti mogu da provedu slobodno vreme.

U okviru aplikacije, studenti su napravili i sajt koji će pratiti rad i sam stil aplikacije.

Aplikaciju FPN Students možete preuzeti na "App Store", "Play Store" i "APP Gallery" i preuzimanje je potpuno besplatno.

(Espreso/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.