Menjam medvede, jaguara, majmuna i lame za stan! Zbog suludog oglasa dolijao vlasnik cirkusa iz Srbobrana!
Foto: Giphy

Čitava Menažerija

Menjam medvede, jaguara, majmuna i lame za stan! Zbog suludog oglasa dolijao vlasnik cirkusa iz Srbobrana!

Od gazde cirkusa iz Srbobrana inspektori oduzeli životinje koje je držao u neprikladnim uslovima. Policija dugo tragala za vlasnikom. Na životinjama vidljive rane
Objavljeno:

Tri medveda, koje je vlasnik cirkusa "Korona" iz Srbobrana pre samo dvadesetak dana pokušao da zameni za stan u Novom Sadu, oduzela je inspekcija jer su životinje držane u neprikladnim uslovima. Na njihovim telima su bila vidljive rane, a imali su i poremećaj u ponašanju zbog držanja u zatočeništvu.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

To je učinjeno po nalogu nadležnog tužilaštva, a inspekcija je uz asistenciju policije oduzela dva mrka i jednog hibridnog medveda, koji je nastao ukrštanjem mrkog i polarnog.

Policija je dugo tragala za vlasnikom ovih životinja, koje su držane u nehumanim uslovima i o njima nije vodio adekvatnu brigu. O tome svedoči i činjenica da jednom od medveda nedostaje pola jezika.

foto: Reuters

Vlasnik životinja, međutim, nije se previše skrivao. Štaviše pre samo tri nedelje objavio je oglas:

"Prodajem tri medveda, jaguara, majmuna, lame. Menjam za razno, može nekretnina kod Novog Sada."

- Za cirkus i držanje divljih i opasnih životinja imam papire - rekao nam je tada Milan S. - Svaki kupac može doći lično da ih pogleda. Prvo želim da upoznam kupca i vidim u kakvim uslovima će životinja da živi.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.